- 7 Ekim 2023
- 29
- -2
- 19
-
- Konu Sahibi baharciceg
Test yaptım negatif çıkmıştı bir daha yapacağım7 ekimden beri ayni konuyu aciyorsunuz.
Burada konu acmaktansa test yapsanız veya doktora gitseniz daha mantıklı degil mi? Herkes yazabilecegini yazmis zaten size.
Bu yorumu buraya bırakmaya geldim teşkürlerÖnce Bakire nedir bunu öğren sonra hamile nasıl kalınır bunu öğren
Ertesi gün hapını bilip hamile olmayı bilmeyen de ne bileyim ne desem
Ee forumdakiler napacak peki? Bildigim kadariyla forum uzerinden ultrasonla bakabilen biri yok. Durup durup ayni konuyu acarak ne bekliyorsunuz?Test yaptım negatif çıkmıştı bir daha yapacağım
7 ekimden beri ayni konuyu aciyorsunuz.
Burada konu acmaktansa test yapsanız veya doktora gitseniz daha mantıklı degil mi? Herkes yazabilecegini yazmis zaten size.
negatifse negatiftir hanımefendi reglde olmuşsun zorlamayın hamile değilsiniz.Test yaptım negatif çıkmıştı bir daha yapacağım
Bu da aklıma geldi benim debu durumda hamile kalmayı başarabilirseniz, literatüre geçebilirsiniz.
Doktora gitmekten daha çok bize güveniyor demek ki hanım kızımız.7 ekimden beri ayni konuyu aciyorsunuz
Sürtünme bir ilişki değildir anlyın artık bunu ilişki yoksa bebekte yokSürtünme yoluyla ilişkide zevk suyunun vajinaya teması falan durumu ertesi gün hapı da aldım genede hamilelik olabilir mi kasık ağrım oluyor :/
Olabilir bi test alın yapın tek çizgi çıkarsa hamilesinizSürtünme yoluyla ilişkide zevk suyunun vajinaya teması falan durumu ertesi gün hapı da aldım genede hamilelik olabilir mi kasık ağrım oluyor :/
İki çizgi olmasın oOlabilir bi test alın yapın tek çizgi çıkarsa hamilesiniz
Yeter artık kimseye sürtünmeyin lütfen..İki çizgi olmasın o
Bravoooİki çizgi olmasın o