• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürtünme ve zevk suyu

sanane1239elins

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
12
1
1
27
arkadaşlar cidden cok gerginim su siralar bbir hafta once falan erkek arkadasimla surtunerek sevisme gibi bişe oldu ama ne icinegirdi nede vajinama bosaldi sadece degdi cekti benim vajinamdada zevk suyu vardi onun penisindede zevk suyu vardi bende 3-4 saat sonra ertes72 (ertesi gun hapi) ni kulllandim ama zevk suyu sonuc olarak vajina ma değdi icineicinefalan girmedi ama yinede cok tedirginim ilacda kullandim sizce bise oolur mu

Sürtünmeyle hamile kalınmaz bir arkadaşım vajinusmustu ama hamile kaldı içine biraz olsun gırdımı bilmıyorum tabiki zor bır ihtımal ama olmaz da dıyemeyız bır test al yap ilişkinin üstünden 15 gün geçtiyse varsa cıkar yoksa gözün aydın

Sürtünmeyle hamile kalınmaz bir arkadaşım vajinusmustu ama hamile kaldı içine biraz olsun gırdımı bilmıyorum tabiki zor bır ihtımal ama olmaz da dıyemeyız bır test al yap ilişkinin üstünden 15 gün geçtiyse varsa cıkar yoksa gözün aydın
iliskiden tam olarak kac gun sonra gebelik testi yapmam gerekiyor

arkadaşlar cidden cok gerginim su siralar bbir hafta once falan erkek arkadasimla surtunerek sevisme gibi bişe oldu ama ne icinegirdi nede vajinama bosaldi sadece degdi cekti benim vajinamdada zevk suyu vardi onun penisindede zevk suyu vardi bende 3-4 saat sonra ertes72 (ertesi gun hapi) ni kulllandim ama zevk suyu sonuc olarak vajina ma değdi icineicinefalan girmedi ama yinede cok tedirginim ilacda kullandim sizce bise oolur mu

O şekilde hamile kalma ihtimali zaten çok çok düşük. Ertesi gün hapını da kullanmışsınız, daha panik yapacak birşey yok bence.

Ama böyle panik yapıp ertesi gün hapı kullanacağınıza, düzenli bir şekilde hapla veya kondomla korunun.

Bu tabirler sizcede kaba değil mi?
Değdi çekti,zevk suyu vardı vs. Bari vajina ve penisi de halk dilinde yazsaydiniz tam olurdu. Bu eleştirim
Bu kadar yakinlasmadan önce keşke biraz cinsellik konusunu arastirsaydiniz. Gereksiz yere ilaç kullanmazdiniz.
İnsanlar yıllarca korumasız beraber oluyor çocuk sahibi olmak icin ama olmuyor.
Rutin priyodunuz nedir bilmiyor musunuz?

Back