• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme ile ilişki yaşadım. Yerleşme kanaması mı yasıyorum?

Alin565

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
72
8
1
27
Sürtünme ile ilişki yasadım eylül ayında temas oldu biraz sonrasında kondomunu taktı. Eylül ayında adet gununden 1 gun önce adet oldum 3 gun yogun surmustu ama ılk gunu açık kahve gelmişti az. Ekim ayında 3 gun surdu yogun ama baslarken ve biterken özellikle acık kahve geldi 2 gun kadar surdu biterken korktum. Bu ay lekelenme gibi olmadı gununde oldum 2 gun yogun surdu sizce yerleşme mi hamile miyimdir?

Anlattıgım sekilde ilişkim oldu ve sürtünme de hamile kalınır yazılarını okudum ve korkuyorum gunlerdir eziyet ettim kendımı adetlerimi de anlattım sızce olabilir mi ki

Tabiki hayir...
Okuduklarinizi unutun.
Ama ille birseyler okumak istiyorsaniz
" hamile nasil kalinir ? "
" korunma yontemleri nelerdir? " başliklari araştirip okuyabilirsiniz.

Sürtünme ile ilişki yasadım eylül ayında temas oldu biraz sonrasında kondomunu taktı. Eylül ayında adet gununden 1 gun önce adet oldum 3 gun yogun surmustu ama ılk gunu açık kahve gelmişti az. Ekim ayında 3 gun surdu yogun ama baslarken ve biterken özellikle acık kahve geldi 2 gun kadar surdu biterken korktum. Bu ay lekelenme gibi olmadı gununde oldum 2 gun yogun surdu sizce yerleşme mi hamile miyimdir?
Niye kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz madem bu kadar korkuyorsunuz tedbirinizi de alın bi halt edecekseniz.

bak yeni döndüm bandan ilk göreceğim konu bu olmamalıydı ya🤦‍♀️
niye böyle şeyler yapıyonuz?

Back