Sürtünme ile hamilelik olabilir mi?

Alin565

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
72
8
1
27
Merhabalar, ben eylül ayın da sürtünme ile ilişki yaşadım 10 saniye çıplak bi şekilde oldu ve sonrasında korumasını takmıstı. Her ay günün de adet oluyordum ama 2 3 gün sürüyodu ve 2 ci ayda lekelenmede oldu adetim de 3 ayda test yaptım 10 dk boyunca negatifti her gun aglıyorum cok pişmanım zaten. Karnım da şiş gibi duruyo bugunler de ve kıpırdanma oluyodu bir ara içten resmen ilk defa hissettim sizce olabilir mi hamilelik

Eklentiler

• IMG_20191204_152218.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 373
Test sonucunu merak ediyorsan değilsin . Birde test yapmış . Hey allahım ya , biraz bilinçli olun artık

Test sonucunu merak ediyorsan değilsin . Birde test yapmış . Hey allahım ya , biraz bilinçli olun artık
Tecrübesizim o yüzden korktum kafama cok takmıstım yaptım. Dıyolar zaten 3 cü 4 ay da test zaten hamileysen 2 çizgi anında olurdu diye

İkiz bence

İyice abarttınız artık her ay adet olup nasıl hamile kalırsınız . Yapmayın artık sürtünme falan bıktık bu konulardan

Allah askina hamile kalmak oyle kolay birsey degil,daha nasıl kalindigini bilmiyorsanız arastirin madem.Ayrıca icimde kipirdanma oluyor diyorsun.Yahu bebek hadi var diyelim, kac aylik da bu cocuk kipirdiyor?!

Hamilelik de herkesin oyuncağı oldu... Olursun güzelim hamile. Hamile kalmak çok zor da değil kolay da değil değişir kişisin göre

Gazdır o gazdır.En erken 4.5 ayda hissedilen bebek hareketlerini 1 ay sonra hissetmissiniz ya yumurtaniza saglik

Hamile değilsiniz.

Canim hamilelik öyle cok kolay bisey degil.. heleki sürtünme yoluyla hic kolay degil.. yillardir cocuk hasreti ceken kardeslerimiz var.. eger bukadar kolay olsaydi. Herkesin 1 kerede cocugu olurdu.. kimse tedavi vs seylerle ugrasmazdi yani.. korkma hamile degilsin yasasigin hisler psiklojik..

Çok haklısınız yorumunuz için teşeklür ederim. Kuruntu yaptım aylardır psikolojımı de boşuna bozmus oldum hetşeyimi yansıdı bu artık bunu aklımdan cıkartıcam sağlıgm için. Ve bu hata bana iyi bir ders oldu

Senin özel hayatini yargılamak bize düşmez canım.. hatasız ve gunahsiz bir insan varsa taşı eline alıp sana atsin.. evlimisin veyatta degilmisin bilmiyorum.. ama sana bir arkadas bir kardes tavsiyesi olarak Allahin yasakladigi setlerden uzak durursan böyle sıkıntıya girmezsin.. günahları konuşacak olursak gunahlarimiz anlimizda yazsaydı kimse kimsenin yüzüne bakamazdi.. yargilamadan usulunce nasihat vermek lazim.. saglicakla kal..

Haklısınız artık daha temkinli davranıcam. Bekarım daha 22 yasındayım ama bu hatamı aklımdan çıkarmıycam neler yasadıgımı. Hatasız kul yok tabiki teşekkür ederim siz de sağlıcakla kalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…