- 22 Mart 2022
- 35
- 1
- 7
- 3
- 26
- Konu Sahibi Sevgisertap
Şimdi size bilgi amaçlı yazıyorum bunu biliyorum burdaki çoğu kişinin konusu bile değil ama korkan çok fazla insan olduğunu biliyorum ve kendi yaşadığım sitresten dolayı bilgi vermek istiyorum bakın canlarım sürtünme ile kesinlikle ama kesinlikle hamile kalınmıyo kaldım diyen varsada yalan söylüyo doktorların 0.001 ihtimal deme sebebide hastaneye gelip aa ben böyle hamile kaldım diyenlerden kaynaklanıyo spermler dış ortamda 3 saniyede ölüyolar adam üstünüze boşalcak da spermler gelip aaa şurda boşluk var oraya gireyim diyecek kesinlikle fantastik bi şey ahahsdh girene kadsr zaten geberiyolar şimdi kendi konuma geleyim stres yaparsanız kesinlikle bütün belietileri yaşıyosunuz yerleşme kanaması sandığınız kahverengi lekeye kadar göğüs ağrısı idrar sıklığı hatta ben gidip gebelik testi aldım ilk negatif sonra bi baktım aradan 1 saat geçti silik çizgi olmuş oda beklediğinden olmuş zaten bana inanmıyosanız gidin dr.Kutay Biberoğlunun makalesini okuyun yani rahat olun hem kendinizi hemde karsınizdaki insanı mahvetmeyin ve böyle şeyler de yapmayın tavsiyem enfeksiyon olayı oluyo biraz sabredip evlenmeyi bekleyebilirsiniz ..