Sürtünme ile hamile kalınır mı?

Laviniasev

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
2
0
35
Merhaba yeni evliyim ve daha çocuk istemiyorum . O yüzden eşimle korunarak ilişkiye giriyoruz. Bu sefer korunarak sürtünmek istedik. Sadece sürtündük Sonrasinda eşimin penisinin en dip kısmında bir parlaklık gördüm ve bunun sperm olabileceğinden şüpheleniyorum ama eşim benim zevk suyum ya da kayganlaştırıcının parlaklığı olabileceğini iddia ediyor prezervatife baktığımda ise sperm penis vücudunda geziyordu sizce prezervatifi geçip dip kısmına inmiş olabilir mi ve ben bundan hamile kalabilir miyim farkettikten sonra vajinamı peçeteyle sildim ne olur ne olmaz diye biraz endişeli bir insanım ne olmuş olabilir düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim en azından içimi rahatlatmak istiyorum

Teşekkür ederim daha 2 aylık evliyiz ve çocuk istemediğim için biraz endişeliyim sürtünürken korunuyorduk dediğim gibi penisin dibinde şeffaf bir parlaklık vardı sadece
Parlaklık gibiyse zevk suyudur muhtemelen meni olsa beyaz renkli olur ki korunmuşsunuz zaten bence rahat olun

İçine girmediği müddetçe hamile kalmanız çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…