yemin ediyorum burdaki insanlar intihar sebebi. iyi akşamlar.
vay vay vay,, laflara bak.
youtube videolarının altına yapılan yorumlar gibi
daha tanımadan etmeden, neyin sebebi ki bu?? çakallll seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemin ediyorum burdaki insanlar intihar sebebi. iyi akşamlar.
diğer erkeklere karşı ne kadar korktuğumu anlatamam. sadece onun yanında rahat ve huzurluyum
16 yaşında nasıl önlisans okuyorsun ? profilinde yazıyo.
yakalarım diyosun yani ..
ahlak bekçiliği yapmayarak sadece konuya cevap verip bir de naçizane tavsiyede bulunacağım 10 yaş büyüğün olaraktan
öncelikle arkadaşların da dediği gibi bu şekilde hamile kalma ihtimali düşük..ama sonuçta bir ilişki türü bu ve bunun da önlemini almak gerekli
ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir..sizin duruma göre en doğru yöntem kondom gibi görünüyor
şimdi..ergenlik yaşlarında insan hayatındaki kişiyle sonsuza dek masal gibi bi hayat yaşayacakmış gibi düşünüyo ama gerçekler öyle olmuyor
daha lisedesiniz..lise bitecek..üniversite bitecek..sizin devam etme ihtimaliniz malesef ki düşük
kişi kendi yaşadığından kendisi sorumludur..hayat onundur ve nasıl yaşamayı arzu ediyorsa öyle yaşar
ama... kanunen henüz reşit değilsin.. o kadar güzel bi yaştasın ki.. hayatına bundan sonraki yaşayacakların yön verecek
tabi ki aşık olacaksın tabi ki romantizmin dibine vuracaksın ama çok erken be ablacım..emin ol 2 sene sonra fikirlerin çok değişecek
o nedenle haddim olmayarak ileride geriye dönüp baktığında keşke olmasaymış dediğin şeyler yaşamanı istemem
edit: yapılan yorumlar herzamanki gibi yol göstericilikten oldukça uzak..
edit: yol gösteren bulundu kondom kullansın
madem yol göstermek istiyosun doğru olanı göster ozaman
edit: yol gösteren bulundu kondom kullansın
madem yol göstermek istiyosun doğru olanı göster ozaman
vermek istediğim mesaj ancak bu kadar çarpıtılabilirdi
açıklama yapmayacağım nasılsa anlaşılmayacak
size topicte iyi eğlenceler..
benim bildiğim edid imla hatası demek not demek değil
vermek istediğim mesaj ancak bu kadar çarpıtılabilirdi
açıklama yapmayacağım nasılsa anlaşılmayacak
size topicte iyi eğlenceler..
16 yaşındaki çocuk sürtünmeyi nerden bilsin yaa