surtunme ile gebeeee

Bu tip konuları okuduğum zaman inşallah birileri sırf dalga geçmek için açmıştır diye dua ediyorum çünkü kadınlarımızın bu kadar bilinçsiz, bilgisiz, cahil olabilmesini yüreğim kaldırmıyor. Bunu sizi kınamak için yazmıyorum, genel olarak yazıyorum çünkü bu tip çok konu açılıyor. Yarın öbürgün erkek arkadaşımın elini tuttum hamile kalır mıyım diye de konu açılır bakın görün. Çünkü kadınlarımız bu tip bilgileri öğrenmekten uzak yetiştiriliyorlar. Kendi vücutlarını tanımıyorlar ve ben bu duruma çok üzülüyorum. Hiç olmazsa internet elinizin altında oradan açıp araştırabilirsiniz.

Ben anlamıyorum; madem yediğin haltın sonuçlarını biliyorsun ve de bundan deli gibi korkuyorsun, peki neden yapıyorsun? neyse. Orası beni ilgilendirmez fakat azcık haydar dümen falan okuyun Allah aşkına? Eskiden okullarda biyoloji dersinde anlatırlardı bu mevzuları, şimdi ayıp diye tedavülden mi kaldırdılar acaba? Öyleyse şaşırmam yani. Hamile bayanın sokakta gezmesine bile ayıp diyen insanlarla aynı ülkede yaşıyorsak, gençlere cinsel ders verilmesine de külliyen ayıp der bu yobazlar.
İşte insan böyle vakalarla karşılaşınca harbiden diyor ki eğitim şart arkadaş!
Yahu evladım; 4 kez adet olmuşsun. Hamile iken adet olunmazz! sadece çok az bir pembemsi kahverengi leke gelir bebek yerleşirken okadar.
Ayrıca sürtünme yolu ile hamile kalmak, hele ki kıyafetlerin üzerinde ise İMKANSIZ! hala testi tekrar etmeli miyim diye soruyorsun? Yapma.

rahat olmalıyım yani.. ne bileyim burda bile okudum 6 ay üstüne görme yaşayanları.. korktum çok teşekür ederim size sabrınız için..

Benim kiyafetlrm ustumde degildii.. baska kisi onu yazan

rahat olmalıyım yani.. ne bileyim burda bile okudum 6 ay üstüne görme yaşayanları.. korktum çok teşekür ederim size sabrınız için..

Çokta rahat olma bence bu sefer cidden hamile kalırsın 😃😃

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

Espri yetenegin cok fazla. Bu klupte harcanma

çamaşır bizde vardı arkadaşda değil karışıklık oldu galiba.. ben şey için panik yaptım hani zevk suyuundada sperm oluyor çamaşıra temas halinde vajinaya giriş yerine temas ederse ulaşma ihtimali var dendiği için kıyafet değil çamaşırdı ama çamaşırda ne ki kalın bişe olsa gam yemem..

Espri yetenegin cok fazla. Bu klupte harcanma

Tamam canım önerdiğin biyer varmı 😃😃 ben bi klup biliyorum sen oraya git sürtünmeylehamilekalamayanlardanmısınızyoksakalanlardanmı.com 😃

Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

insanların durumlarıyla dalga geçmek ne büyük zevk olmuş size..

Eğer dalga geçme amaçlı yazılmış bir şey değilse gerçekten yazık bizlere. Nasıl bir eğitim sistemine sahibiz ki gencecik kızlarımız öğrenme hakkına sahip oldukları halde böyle temel bilgilerden yoksun kalıyorlar.yazık gerçekten yazık.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

insanların durumlarıyla dalga geçmek ne büyük zevk olmuş size..

Saçma geldi yalandan konu gibi çünkü adet oluyor 4 kere hala soruyo sürtünmeyle ilişki yaşadığına göre yaşıda çok küçük değil dimi ?? Sürtünmeyi biliyorda adet görmüş 4 kere hamilelikte adet olunmayaccağını bilmiyormu ??

hayır bilgim var ama inanın öyle insanlar öyle şeyler yazıyor ki sizler gibi değiller dinlemek yerine korkutanlar haliyle panik yapıyorum için rahat olsa bile..

2 kere oldum ama hala korku yaşayabiliyorum bakın bir göğüs sismesinden.. normal yaklaşsanız ne olur.. yada yazmayın kolayı bu başkaları yazar..

Ama dört defa adet gördüm diyorsunuz.sorun bilgi sahibi olup olmamakta değil evet bilinen birşeyler var belli ama yanlış ya da saçma olduğu ortada Size tek önerim böyle konularda internete başvurmayınız. Size en doğru bilgiyi en yakınınızdaki hekim veya sağlık görevlisi verecektir. Lütfen böyle durumlardan kendinizi sakının.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…