- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.661
- 798
- Konu Sahibi Mervemm1106
-
5 aya nasil kesinlesir ?
5 aya nasil kesinlesir ?
Ya niye dogru duzgun yazmiosunz. Yani laf sokunca ne geciyor elinize. Madem komik madem sacma geliyr.. ne diye yorum yapiosun.... ne diye ilgileniyosun oku gec
üstüne görme dediğiniz şey herkeste olmaz
olsa dahi iki kez olmaz
siz iki kez regl olmuşsunuz arada fark var
yani insanlar aylarca yıllarca deniyorlar
üstelik içine boşalarak deniyorlar bunu ve tutması zor oluyor
siz sürtünmeyle nasıl hamile kalabilirsiniz
kaç yaşındasınız bilmiyorum ama gelişme çağında olabilirsiniz, regl öncesi şişiyor olabilir, ya da hepsini geçtim hormonlu bir sürü gıda tüketiyoruz bunlar da sebep olmuş olabilir, bir de kullanılan bazı ilaçlar da şişme yapar.
Ben anlamıyorum; madem yediğin haltın sonuçlarını biliyorsun ve de bundan deli gibi korkuyorsun, peki neden yapıyorsun? neyse. Orası beni ilgilendirmez fakat azcık haydar dümen falan okuyun Allah aşkına? Eskiden okullarda biyoloji dersinde anlatırlardı bu mevzuları, şimdi ayıp diye tedavülden mi kaldırdılar acaba? Öyleyse şaşırmam yani. Hamile bayanın sokakta gezmesine bile ayıp diyen insanlarla aynı ülkede yaşıyorsak, gençlere cinsel ders verilmesine de külliyen ayıp der bu yobazlar.
İşte insan böyle vakalarla karşılaşınca harbiden diyor ki eğitim şart arkadaş!
Yahu evladım; 4 kez adet olmuşsun. Hamile iken adet olunmazz! sadece çok az bir pembemsi kahverengi leke gelir bebek yerleşirken okadar.
Ayrıca sürtünme yolu ile hamile kalmak, hele ki kıyafetlerin üzerinde ise İMKANSIZ! hala testi tekrar etmeli miyim diye soruyorsun? Yapma.
rahat olmalıyım yani.. ne bileyim burda bile okudum 6 ay üstüne görme yaşayanları.. korktum çok teşekür ederim size sabrınız için..
rahat olmalıyım yani.. ne bileyim burda bile okudum 6 ay üstüne görme yaşayanları.. korktum çok teşekür ederim size sabrınız için..
Çokta rahat olma bence bu sefer cidden hamile kalırsın 😃😃
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana
Ben anlamıyorum; madem yediğin haltın sonuçlarını biliyorsun ve de bundan deli gibi korkuyorsun, peki neden yapıyorsun? neyse. Orası beni ilgilendirmez fakat azcık haydar dümen falan okuyun Allah aşkına? Eskiden okullarda biyoloji dersinde anlatırlardı bu mevzuları, şimdi ayıp diye tedavülden mi kaldırdılar acaba? Öyleyse şaşırmam yani. Hamile bayanın sokakta gezmesine bile ayıp diyen insanlarla aynı ülkede yaşıyorsak, gençlere cinsel ders verilmesine de külliyen ayıp der bu yobazlar.
İşte insan böyle vakalarla karşılaşınca harbiden diyor ki eğitim şart arkadaş!
Yahu evladım; 4 kez adet olmuşsun. Hamile iken adet olunmazz! sadece çok az bir pembemsi kahverengi leke gelir bebek yerleşirken okadar.
Ayrıca sürtünme yolu ile hamile kalmak, hele ki kıyafetlerin üzerinde ise İMKANSIZ! hala testi tekrar etmeli miyim diye soruyorsun? Yapma.
Espri yetenegin cok fazla. Bu klupte harcanma
Tamam canım önerdiğin biyer varmı 😃😃 ben bi klup biliyorum sen oraya git sürtünmeylehamilekalamayanlardanmısınızyoksakalanlardanmı.com 😃
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana
emin ol onlar sürtünerek hamile kalmamıştır
insanların durumlarıyla dalga geçmek ne büyük zevk olmuş size..
Eğer dalga geçme amaçlı yazılmış bir şey değilse gerçekten yazık bizlere. Nasıl bir eğitim sistemine sahibiz ki gencecik kızlarımız öğrenme hakkına sahip oldukları halde böyle temel bilgilerden yoksun kalıyorlar.yazık gerçekten yazık.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saçma geldi yalandan konu gibi çünkü adet oluyor 4 kere hala soruyo sürtünmeyle ilişki yaşadığına göre yaşıda çok küçük değil dimi ?? Sürtünmeyi biliyorda adet görmüş 4 kere hamilelikte adet olunmayaccağını bilmiyormu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?