surtunme ile gebeeee

Mervemm1106

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
91
1
48
34
Ankara
Kizlar tam 4 ay once surtunme ile iliskim oldu... uzerinden 4 adet gecti. Test yaptm negatf cikti ama hala korkyrm hamile olma olasiligm var mi ? Bu adetm 2 gun gecti ... lutfen yardm edin

Kizlar tam 4 ay once surtunme ile iliskim oldu... uzerinden 4 adet gecti. Test yaptm negatf cikti ama hala korkyrm hamile olma olasiligm var mi ? Bu adetm 2 gun gecti ... lutfen yardm edin
4 hafta önceden bahsetmiyoruz Allah aşkına 4 koca ay. Bu 4 ayda insanların karnı bile büyüyor. Üstelik sürtünme yasamıssınız, spermler kendi imkanlarıyla gitmediler değil mi rahme?

Tamam şekerden karınca yaratan Rabbim herşeye kadir ama bu kadar da değil ya.

Sürtünmeyle ilişki
Test negatif
4 ay geçmiş
4 kez adet olmuşsun

yani yok artık daha neler :)

Korkuyosan niye yapıyon bende bunu anlamıyorum sürekli böle konular . Korkuyorum yırtıldımı korkuyorum hamilemiyim Allahtan korksan harbiden zaten yapmassın be canım

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

yine bir süzme yoğurt oldumu vakaası olmaz bişi korkma ama devam edersen olmayacağı anlamına gelmez yani ya tutarsa

Son düzenleyen: Moderatör:
İstemsiz kahkaha attim.
Pardon yas kac?
Ergenlige yeni girmis, ureme konularini yeni ogrenmis gibi bir haliniz var da?

Bu arada bence bi test daha yaptirin nolur nolmaz .

1 test yapmama daha gerek var mi

tabii ki de yok.
hamile kalmış olsan regl olmazsın bu 1.
test negatif çıkmaz 2.
üstelik de sürtünmeyle olmuş bu şekilde hamile kalman imkansız bu da 3.

yani içine boşalmış olsa bile hamile kalman öyle kolay bir şey değil.

ama madem kafana takacaksın bundan sonra bir şey yaşayacaksan da korun lütfen ki için rahat etsin

Cok pismanim zaten. Beni dinleyip guzel bi sekilde yazdiginiz icindw cok tesekkur ediyorum :)

bende de oldu 2-3 aylık bi durum çamaşırlar vardı sürtüme oldu boşalma kesinlikle olmadı iki kere regl oldum ama göğüslerim şişti neden olabilir hamilelikmidir

bir şey sorucam bunu ciddi mi soruyorsunuz yani regl olmuşken hamile nasıl olacaksınız lütfen ya
boş yere kendinizi böyle şeylerle üzüyorsunuz

bir şey sorucam bunu ciddi mi soruyorsunuz yani regl olmuşken hamile nasıl olacaksınız lütfen ya
boş yere kendinizi böyle şeylerle üzüyorsunuz

üstüne görme denen olaydan korkuyorum ben.. gerci az ve lekelenme şeklinde olurmuş o ama ne bileyim işte.. göğüslerim şişince korktum.. neden şişmiş olbiir peki

üstüne görme denen olaydan korkuyorum ben.. gerci az ve lekelenme şeklinde olurmuş o ama ne bileyim işte.. göğüslerim şişince korktum.. neden şişmiş olbiir peki

üstüne görme dediğiniz şey herkeste olmaz
olsa dahi iki kez olmaz
siz iki kez regl olmuşsunuz arada fark var
yani insanlar aylarca yıllarca deniyorlar
üstelik içine boşalarak deniyorlar bunu ve tutması zor oluyor
siz sürtünmeyle nasıl hamile kalabilirsiniz
kaç yaşındasınız bilmiyorum ama gelişme çağında olabilirsiniz, regl öncesi şişiyor olabilir, ya da hepsini geçtim hormonlu bir sürü gıda tüketiyoruz bunlar da sebep olmuş olabilir, bir de kullanılan bazı ilaçlar da şişme yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…