- Konu Sahibi Mervemm1106
-
4 hafta önceden bahsetmiyoruz Allah aşkına 4 koca ay. Bu 4 ayda insanların karnı bile büyüyor. Üstelik sürtünme yasamıssınız, spermler kendi imkanlarıyla gitmediler değil mi rahme?Kizlar tam 4 ay once surtunme ile iliskim oldu... uzerinden 4 adet gecti. Test yaptm negatf cikti ama hala korkyrm hamile olma olasiligm var mi ? Bu adetm 2 gun gecti ... lutfen yardm edin
Kizlar tam 4 ay once surtunme ile iliskim oldu... uzerinden 4 adet gecti. Test yaptm negatf cikti ama hala korkyrm hamile olma olasiligm var mi ? Bu adetm 2 gun gecti ... lutfen yardm edin
Sürtünmeyle ilişki
Test negatif
4 ay geçmiş
4 kez adet olmuşsun
yani yok artık daha neler :)
1 test yapmama daha gerek var mi
ıq testi yaptırın lütfen
mümkün değil böyle bir durum
1 test yapmama daha gerek var mi
tabii ki de yok.
hamile kalmış olsan regl olmazsın bu 1.
test negatif çıkmaz 2.
üstelik de sürtünmeyle olmuş bu şekilde hamile kalman imkansız bu da 3.
yani içine boşalmış olsa bile hamile kalman öyle kolay bir şey değil.
ama madem kafana takacaksın bundan sonra bir şey yaşayacaksan da korun lütfen ki için rahat etsin
bende de oldu 2-3 aylık bi durum çamaşırlar vardı sürtüme oldu boşalma kesinlikle olmadı iki kere regl oldum ama göğüslerim şişti neden olabilir hamilelikmidir
Cok pismanim zaten. Beni dinleyip guzel bi sekilde yazdiginiz icindw cok tesekkur ediyorum :)
bir şey sorucam bunu ciddi mi soruyorsunuz yani regl olmuşken hamile nasıl olacaksınız lütfen ya
boş yere kendinizi böyle şeylerle üzüyorsunuz
üstüne görme denen olaydan korkuyorum ben.. gerci az ve lekelenme şeklinde olurmuş o ama ne bileyim işte.. göğüslerim şişince korktum.. neden şişmiş olbiir peki
önemli değil canım %100 hamile değilsin rahat ol
zaten 5 ay sonra da kesinleşir rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?