Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ablacım bu kadar olumsuzlukta hamile kaldıysan ilk altını benden bebişin
Eliyle vajinamı ellediği için öncesinde elinde sperm kalıntısı olma şüphesi varHamile falan kalmazsın. Bir alçıyla kaplamadığı kalmış.
Elini yıkamadı mı? Öyleyse bile inanılmaz düşük ihtimal merak etmeEliyle vajinamı ellediği için öncesinde elinde sperm kalıntısı olma şüphesi var
Suyla sadece yıkadı .teşekkür ederim yorumunuz içinElini yıkamadı mı? Öyleyse bile inanılmaz düşük ihtimal merak etme
Merak etme bir şey olmaz öyleyseSuyla sadece yıkadı .teşekkür ederim yorumunuz için
Merhaba sevgilimle perşembe günü prezervatif takılıyken sürtünerek ilişki yaşadık sevgilim prezervatifin içine boşalmış üstündeyken korkuyorum hamile kalır mıyım diye mide bulantım var
Merhaba bende 10 gündür aynı şeyi düşünüp duruyorum nolacak bu şüpheSuyla sadece yıkadı .teşekkür ederim yorumunuz için
Bende de öyle kaç gün oldu üzerine bu olay olalı. Ne gibi belirtilerin varEliyle vajinamı ellediği için öncesinde elinde sperm kalıntısı olma şüphesi var
hahahahahahahayırlı olsun bebişler. kız olursa adını sürtünnur, oğlan olursa sürtünhan koyarsınız
Mide bulantısı için gastroenteroloji, bunları düşündüğün için psikiyatri servisine, biraz sevgilinin vücudunu sonra kendini vücudunu tanıman ve bebiş nasıl yapılır öğrenmen için fen bilgisi dersine gidebilirsin. En azından bu aktivite Perşembe günü yapılmış hemen döllenme olmayacağını ve belirti görmeyeceğini de bilirsin ihtimal yokta olmuş olsa bile :)Merhaba sevgilimle perşembe günü prezervatif takılıyken sürtünerek ilişki yaşadık sevgilim prezervatifin içine boşalmış üstündeyken korkuyorum hamile kalır mıyım diye mide bulantım var
Tabi ki kalırsın, koş nikah dairesineMerhaba sevgilimle perşembe günü prezervatif takılıyken sürtünerek ilişki yaşadık sevgilim prezervatifin içine boşalmış üstündeyken korkuyorum hamile kalır mıyım diye mide bulantım var
Kalmazsın. Prezervatifle.tam birleşme yaşayanlar hamile kalmıyorMerhaba sevgilimle perşembe günü prezervatif takılıyken sürtünerek ilişki yaşadık sevgilim prezervatifin içine boşalmış üstündeyken korkuyorum hamile kalır mıyım diye mide bulantım var
HayırMerhaba sevgilimle perşembe günü prezervatif takılıyken sürtünerek ilişki yaşadık sevgilim prezervatifin içine boşalmış üstündeyken korkuyorum hamile kalır mıyım diye mide bulantım var