Sürprizim / uğur böcüğüm (30/05/2010)

Resimleri çok seçemedim açıkçası.
Allah huzuru eksik etmesin yuvanızdan.
Mutluluklar.
Bu mutluluğa bir de bebiş geliyormuş sanırım,
Hayırlı olsuni sağlıcakla kucağına alırsın inş.

a.s.Amin canım cümlemizi.Ayrıca teşekkür ederim arkadaşım uyarın için resimleri daha görünür hale getirdim sanırım.Evet canım bebiş de geliyor çok büyük sürpriz oldu Rabbim herkese kısa zamanda nasip etsin inşallah kimseye aratmasın.Bende şu çizelgeyi eklemeyi bir türlü beceremedim ohaoldumsmile

bebeğinizle beraber nice huzurlu senelere mutluluklara.s.

resımler keşke bıraz daha büyük olsaymış
ben azcık körümde:tomato:ama son resmı cok beğendım saçın ve gelınliğin cok hoş sende cok güzel olmuşsun
eşinle bı ömür boyu mutluluklar
tabı bıde bebeğınle
Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın:ecrin_bebek:
senın ıcın lınk eklıyorum cnm
takvımı burdan yarım alarak yapabılırsın
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...vimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html
ben burdan yapmıştım bıraz uğraştırır ama olsun yaparsın sen

Estağfurullah canım.Resimleri büyüttüğümü sanıyordum.Ama tekrar bir el atayım canım. bir arkadaşımız daha resimlerin küçük olduğunu söylemişti düzelttiğimi sanmışım yanılmışım.Güzel sözlerin için çok teşekkürler çok incesin.40 yaşında fena gelin olmadım galiba:kedi:Amin canım bebek de sürpriz(sürpriz ismi bana çok uğurlu geldi ve bana çok sürprizler??!!! getirdi.) oldu açıkçası gerçi iyide oldu 40 yaşında olunca bir önce yapmak gerekirdi.Rabbim böyle uygun görmüş.Hayırlısyla sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım başka dileğim yok.Takvim için teşekkür ederim deneyeceğim canım.Yapamazsam çatlarım zaten.Tekrar teşekkürler.....a.s.

aynı gün evlenmişiz şekerim...ay çok güzel bir gelin olmuşsun

Ne güzel tesadüf . Sana da mutluluklar canım. Bir ömür mutlu huzurlu olman dileğiyle. Beğenmene sevindim.Teşekkür ederim.Eminim sende çok güzel gelin olmuşsundur. :)

saol cnm evet güzeldi bence ne olursa olsun gelinlik her genç kıza yakışıyo...allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…