Sürprizim / uğur böcüğüm (30/05/2010)

surprizim

Bu kızı yeniden büyütmeliyim!
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
144
5
96
:nazar: Herkese bir ömür mutluluklar......Sevgiyle ...Saygıyla....Sağlıcakla.....:nazar:

Son düzenleme:
sizede mutluluklar çok güzel olmuşsunuz tebrik ederim yüzünüzdeki gülümseme hiç bitmesin inşallah

sizede mutluluklar çok güzel olmuşsunuz tebrik ederim yüzünüzdeki gülümseme hiç bitmesin inşallah

Merhaba canım
Güzel temennilerin için çok teşekkür ederim.Amin inşallah .Şimdi bir de meyvemiz geliyor kısmetse .Bir şey öğrenebilirmiyim arkadaşım .Hamilelik çizelgesini nasıl nerden ekliyorsunuz.Hoşçakal. Dostçakal.

çok şeker olmuşun canım allah mutlu etsin inşallah
resimleriniz harika hele balonlu olana bayıldımmm cok ciciii
darısı başımızaaa artıkkk nediyelimm benimde az kaldıı aaayyyy heycanlandımmmm):):):

çok şeker olmuşun canım allah mutlu etsin inşallah
resimleriniz harika hele balonlu olana bayıldımmm cok ciciii
darısı başımızaaa artıkkk nediyelimm benimde az kaldıı aaayyyy heycanlandımmmm):):):

Teşekkür ederim arkadaşım.Amin canım.Baloncuyu görünce çocuklar gibi mutlu olan ben, çocukluk yaparak balonları kaptım ve böyle güzel resim ortaya çıktı.Şimdiden ömür boyu mutluluklar dilerim. Hoşçakal.Dostçakal.a.s.

Son düzenleme:
canım merhaba kusura bakma anca yazabildim ortaya karışık bölümü var orda teknik desteğe gir ordanda sorularınız sorunlarınız bölümünde gebelik çizelgesi nasıl hazırlandığı anlatıyor ama ordaki ticketfactory çalışmıyo sanırım internett daispat yazıncaordan da çıkıyo ordan yaptım ben umarım anlatabilmişimdir.buarada bebişiniz hayırlı olsun çok güzel bi haber bebişiniz sizi bekletmeden hemencecik gelmiş ne mutlu size Rabbim hayırlı sağlıklı bişekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Resimleri çok seçemedim açıkçası.
Allah huzuru eksik etmesin yuvanızdan.
Mutluluklar.
Bu mutluluğa bir de bebiş geliyormuş sanırım,
Hayırlı olsuni sağlıcakla kucağına alırsın inş.:nazar:

Back