Valla canım bizde erkek arkadaşımla 8 senedir birlikteyiz. Ben çok şey aldım;
1) Benim aşkım denizi çok sever ve küçükken deniz kabuklarını toplarmış. Bende ona sanırım 35 tl ye almıştım deniz kabuklarından yapılmış orta boy bir kutu almıştım ve içine çeşitli şeyler le doldurmuştum, kalem, masa takvimi, küçük resim çerçevesi içinde benim resmim, küçük biblo gibi...
2) Yine bu aldığım hediyeye uyumlu maket bir gemi almıştım şık bir şey onu da 40 tlye almıştım ve onları çok güzel saklar. İnşallah evlenince çok güzel bir köşe olacak bu hediyeler.
3) Bunu yaparken çok eğlenmiştim. Bir çizgi roman kitabı aldım büyük resimleri olan, kafalarına bizim resimlerimizi yapıştırdım. Kitabın ismi sanırım Cemoyla Memo gibi bişeydi ama görünce çok güldü bakınca hala gülüyoruz.
4) Onun çok sevdiği bir araba vardı BMW. Gittim aynı modelin oyuncağını buldum yada antika araba seviyorsa öyle de alabilirsin. Üstüne de not yazdım.
Onun bana aldığı en güzel hediye de çok seviyorum hep yatağımın üstünde durur. Kalp şeklinde bir yastık ama radyosu var :) Benim radyo dinlemeyi çok sevdiğimi bildiği için onu almıştı.
Umarım geç kalmamışımdır bunlarda benden olsun.