Kızlar nişanlım Mayısta askere gitti. Gittiği günden beri bana toplam 56 sayfa mektup yazdı. Ben daha önce yaşadığım bir olaydan dolayı ona mektup yazamıyorum. Kalem kağıdı elime alınca ağlamaya başlıyorum ve o olay geliyo aklıma yine aynı şeyleri yaşıcakmışım gibi hissediyorum ve bırakıyorum..
O da bunu bildiği için anlayışla karşılıyo ama yine de bi yanı yazmamı istiyo..
Ben ona bi sürpriz yapıp bişeyler göndermek istiyorum ama aklıma hiçbişey gelmiyo bu konularda biraz beceriksizim..
Sizden yardım istiyorum kızlar lütfen çok ihtiyacım var..:kedi:
canım uzun uzun yazamasanda bır ıkı satır bırseyler yazsan bıle bu onu mutlu edecektır mınık renklı kagıtlara ufak ufakk içinden gecenlerı yazabıılırsınn ayrıca ona resimlerini yollayabılırsınn yenı cekılmıs bır halini veya yazamıyosan kendınıı kameraya
kaydetopuyorumnanaktan
içinden gecenleri söyle emınım çok mutlu olur cd halınde yollayabılırsın aklma gelenler bunlarkaydirigubbakcemile2
başlamadan bitmiyo canım malesef üzülsek de ağlasak da öyle ya da böyle geçiyo günler
hayırlısıyla gidip gelir inşallah
dualarını eksik etme sen üzüldüğünü de fazla belli etme ona destek ol
çünkü o senden bunu bekliyodur eminim..
Mektup yazma konusunda çok tecrübem oldu canım onu ne kadar çok özlediğini günlerinin nasıl geçtiğini anlat kağıt zaten doluyo merak etme :) bitirirken de onu ne kadar çok sevdiğini kocaman harflerle yaz parfümünden püskürt ve gönder zarfa güzel bir resmini de koyabilirsin yerimseniben
Mektup yazma konusunda çok tecrübem oldu canım onu ne kadar çok özlediğini günlerinin nasıl geçtiğini anlat kağıt zaten doluyo merak etme :) bitirirken de onu ne kadar çok sevdiğini kocaman harflerle yaz parfümünden püskürt ve gönder zarfa güzel bir resmini de koyabilirsin yerimseniben
canım teşekkür ederim ama, günde 3-4 kez konuşuyoruz zaten her olan biteni anında aktarıyorum günde onlarca mesaj atıyorum ne kadar özlediğimden bahsediyorum iki haftada bir de internetten görüşüyoruz çarşıya çıktığında.. resimlerimi msnden gönderiyorum..
onun için ne yapıcağımı şaşırdım kafamçokkarıştı
canım teşekkür ederim ama, günde 3-4 kez konuşuyoruz zaten her olan biteni anında aktarıyorum günde onlarca mesaj atıyorum ne kadar özlediğimden bahsediyorum iki haftada bir de internetten görüşüyoruz çarşıya çıktığında.. resimlerimi msnden gönderiyorum..
onun için ne yapıcağımı şaşırdım kafamçokkarıştı
Ama mektubun yeri ayrı canım tavsiyem mektubu gece yatmadan önce yaz ve o gün sabahtan akşama kadar ne yaptığını anlat o gün içinde de konuşmuşsanız bugün de sesini duymak çok güzeldi falan de yerimseniben
canım ben ilk mektubumda onunla ilk tanıstıgımız anlarda neler hissettiklerimi anlatmıstım. ben cok uzun bir süre ona karsılık vermeiştim oyüzden malzeme coktu. mutlaka sizinde eskiye dair anılarınız vardır onlardan bahsedebilirsin..dedigin gibi telefonda hergun konsuldugu ve akılları burda oldugu için herseyiyi didiklerinden gündelik yazcak bisey kalmıyo. diger mektuplarda hep kargola bişiler gönderdigimde yazdıgım ufak notlar olmustu biri dogum gunudu bi mektup yazıp 1 yıl önceki dogungununden bi foto kesip yapıstırmıstım böle bişeyde yapabilirsin bahsettiğin seyleri simgeleyen bi resim hem sayfada yer tutar. zaten bitane yazdınmı dedigim gibi gersini ufak notlarla halledersin. bizim suan 93 günümüz var zaman ilerledikce zaten mektup falan aklına bile gelmiyor bunalımdan. ama tavsiyem sık sık kargo yolla ufak tefek seyler bile cok mutlu ediyo dergi falan bile büyük moral oluyor aklında bulunsun tatlım kaydirigubbakcemile5