Sürpriz bebek haberi

Hey yavrum fikirlere bak. Ben de isyerinde test yapmistim. Pozitif gorunce esimi aradim. Elim ayagim titriyodu cok heyecanlanmistim. " ben test yaptim hamileyim,cok heyecanliyim ellerim titriyo,cok korkuyorum " falan diye sacmalamistim. Bide " napicaz simdi,cocugumuz mu olucak,ne zaman dogar ki" demistim.. Telefonda dusun,sacmalamanin biri bin para :)))

Bildigin mala baglamistim yani :))

Sen iyi sabirlisin,beni kesseler erteai gunu bekleyemem :)

Fikirlere bi bak. GuEl fikirler var ama benden cikmaz :KK43:

Canım bizim ilk ve 6 aydır istiyoruz korunma yok eşimde çok hevesli çok seviyor çocukları onun için guzel bir sekilde Söylemek istiyorum :)
bızımkı de beklenılen bebek bır bucuk senedır ıstıyoruz benım 5. gebelıgım dıgerlerı dustu bız alıstık heralde süprüz neyin yapmıoz :KK70: :KK70: :KK70:

Hey yavrum fikirlere bak. Ben de isyerinde test yapmistim. Pozitif gorunce esimi aradim. Elim ayagim titriyodu cok heyecanlanmistim. " ben test yaptim hamileyim,cok heyecanliyim ellerim titriyo,cok korkuyorum " falan diye sacmalamistim. Bide " napicaz simdi,cocugumuz mu olucak,ne zaman dogar ki" demistim.. Telefonda dusun,sacmalamanin biri bin para :)))

Bildigin mala baglamistim yani :))

Sen iyi sabirlisin,beni kesseler erteai gunu bekleyemem :)

Fikirlere bi bak. GuEl fikirler var ama benden cikmaz :KK43:

güzel bir anı olsun istiyorum eşim de bende bu tarz ufak surprizlere önem veriyoruz o yuzden bende çatladım çatlıycam yaani, birde ilk eşime söylemek istiyordum. Dayanamadım artık iş yerinde bir ablaya söyledim aptal aptal gülüp duruyorum butun gün ama bu akşam güzel bir fikirle söylüycem artıkkkk :KK76:

evet hamileyimm ve surpriz önerilerinizi bekliyorummm akşama yapmak istiyorummm yokmu fikri olaaan :KK6:

hayirli olsun rabbim sag saglim kucagina almayi nasib etsin insallah :) darisi insallah bana :)
Ben galiba idrar testini ve babacim ben geliyorum yazan bir kagidi bir kutuya koyar sonrada paketlerdim, aksamda esime sana hediye aldim der verirdim oda acinca sevincten ucardi herhalde.

IMG_4735[1].PNG

kızlar buda sürprizimin özetiiiiiiiii:KK9::21:

X