Her yerdeler su anda. Ben karadenizde bir universitede okuyorum. burada da dolular. Alt katimda ev sahibim oturuyordu. Evi bosaltti. Asagidaki ev daha temiz oldugu icin oraya gecme sansim olup olmadigini sordum. Kiraya zam yaparak gecebilecegimi soyledi. Neyse kalsin dedim. Evi suriyeli bir aileye kiraya vermis. Benden daha ucuz bir kirayla ustelik... Hadi hayrina yapti diyelim. Esya yardimi yagdi, tertemiz esyalari. benden daha guzel bir evde oturuyorlar su anda. Ben esyami kendim dizdim. Bunu da gectim. Burasi kucuk bir sahil ilcesi. Butun restoranlari, kafeleri, otelleri, pansiyonlari doldurdular personel olarak. Ogrencilerin part time tum is imkanlarini da yediler bi guzel. Su anda ogrenciler issiz burada resmen :) bakiyorum eve girip cikan bi ton arkadaslari var. Pofur pofur sigara iciyolar. Marketten dolu dolu alisveris yapip geliyorlar. Giyimleri benden guzel. Evin kucuk oglu gecen kapima gelmis. Suriyeliyim liseliyim para yardimi istiyorum diyor. Ay ben neciyim ya? Yazin bi guzel tatillerini yaptilar burada oh valla. Bi de universitelerimize dolussunlar. Biz de derdimize yanalim. Pesss.