Merhaba arkadaşlar,
Zaman öyle bir zaman ki ihtiyacı olan kardeşlerimize birşey yapamıyoruz. gözümüz göre göre minicik çocuklar,nice insanlar can veriyorlar.Kışın bu en soğuk günlerinde,savaşın,soğuğun,yokluğun vurdugu kardeşlerimiz için hiçbirşey yapamıyoruz.biz sıcacık evlerimizde otururken Suriyede soğuktan perişan olmuş kardeşlerimize ne yapabiliriz diye düşünürken Suriye insani yardım kampanyası dahilinde İHH'nın 1000 tırlık yardım götüreceğini öğrendim.Eyüp'te de bir vakfın bu kampanya için yardım topladıklarını duydum...
Yeni veya yeniye yakın BOT,MONT,BATTANİYE,KAZAK,BEBEK BEZİ,KADIN PEDİ gibi ürünler en çok lazım olanlarmış.
fakat öyle insanlar var ki, koli içersine kullanılamayacak kadar kötü,kendilerinin bile giyemeyeceği kıyafetler koyup yollayan olmuş.
bizim derdimiz insanların üşümemesi. soğuktan donarak can vermemeleri...
KALIN-KIŞLIK kıyafetler gerekli...
gelin elimizden geldiğince akrabalarımıza ve arkadaşlarımıza da söyleyip yardımı çoğaltalım.
yardımda bulunmak isteyen duyarlı arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler.
vermek istediğiniz eşyaları koli yapıp bana ulaştırabilirsiniz.
veya dilerseniz direkt vakıfla bağlantı kurabilirsiniz...
ayın 17 sine kadar koliler toplanıp suriyeye yollanıcak.
evlerimizde çifter çifter ayakkabılarımız, gardroplarımızda çeşit çeşit mont ve kazaklarımız var.
birer tane bile yollayıp bir insanın ısınması,bize dua etmesi daha önemli değilmi sizce?
gelin el ele verelim.kardeşlerimize yardım edelim...
buradan telefon numarası vermek yasak.
dileyenlere telefon numarası özelden verebilirim...
unutmayalım ki bu imtihanda bizler de olabilirdik...
Allah'a emanet olun...
Zaman öyle bir zaman ki ihtiyacı olan kardeşlerimize birşey yapamıyoruz. gözümüz göre göre minicik çocuklar,nice insanlar can veriyorlar.Kışın bu en soğuk günlerinde,savaşın,soğuğun,yokluğun vurdugu kardeşlerimiz için hiçbirşey yapamıyoruz.biz sıcacık evlerimizde otururken Suriyede soğuktan perişan olmuş kardeşlerimize ne yapabiliriz diye düşünürken Suriye insani yardım kampanyası dahilinde İHH'nın 1000 tırlık yardım götüreceğini öğrendim.Eyüp'te de bir vakfın bu kampanya için yardım topladıklarını duydum...
Yeni veya yeniye yakın BOT,MONT,BATTANİYE,KAZAK,BEBEK BEZİ,KADIN PEDİ gibi ürünler en çok lazım olanlarmış.
fakat öyle insanlar var ki, koli içersine kullanılamayacak kadar kötü,kendilerinin bile giyemeyeceği kıyafetler koyup yollayan olmuş.
bizim derdimiz insanların üşümemesi. soğuktan donarak can vermemeleri...
KALIN-KIŞLIK kıyafetler gerekli...
gelin elimizden geldiğince akrabalarımıza ve arkadaşlarımıza da söyleyip yardımı çoğaltalım.
yardımda bulunmak isteyen duyarlı arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler.
vermek istediğiniz eşyaları koli yapıp bana ulaştırabilirsiniz.
veya dilerseniz direkt vakıfla bağlantı kurabilirsiniz...
ayın 17 sine kadar koliler toplanıp suriyeye yollanıcak.
evlerimizde çifter çifter ayakkabılarımız, gardroplarımızda çeşit çeşit mont ve kazaklarımız var.
birer tane bile yollayıp bir insanın ısınması,bize dua etmesi daha önemli değilmi sizce?
gelin el ele verelim.kardeşlerimize yardım edelim...
buradan telefon numarası vermek yasak.
dileyenlere telefon numarası özelden verebilirim...
unutmayalım ki bu imtihanda bizler de olabilirdik...
Allah'a emanet olun...
Son düzenleme: