• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suriyeli kardeşlerimiz için ihtiyaç maddesi destek kampanyası

tubiloshh

Kenan-Yusuf paşalarımmm
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2007
6.301
54
363
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Zaman öyle bir zaman ki ihtiyacı olan kardeşlerimize birşey yapamıyoruz. gözümüz göre göre minicik çocuklar,nice insanlar can veriyorlar.Kışın bu en soğuk günlerinde,savaşın,soğuğun,yokluğun vurdugu kardeşlerimiz için hiçbirşey yapamıyoruz.biz sıcacık evlerimizde otururken Suriyede soğuktan perişan olmuş kardeşlerimize ne yapabiliriz diye düşünürken Suriye insani yardım kampanyası dahilinde İHH'nın 1000 tırlık yardım götüreceğini öğrendim.Eyüp'te de bir vakfın bu kampanya için yardım topladıklarını duydum...
Yeni veya yeniye yakın BOT,MONT,BATTANİYE,KAZAK,BEBEK BEZİ,KADIN PEDİ gibi ürünler en çok lazım olanlarmış.
fakat öyle insanlar var ki, koli içersine kullanılamayacak kadar kötü,kendilerinin bile giyemeyeceği kıyafetler koyup yollayan olmuş.
bizim derdimiz insanların üşümemesi. soğuktan donarak can vermemeleri...
KALIN-KIŞLIK kıyafetler gerekli...
gelin elimizden geldiğince akrabalarımıza ve arkadaşlarımıza da söyleyip yardımı çoğaltalım.

yardımda bulunmak isteyen duyarlı arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler.
vermek istediğiniz eşyaları koli yapıp bana ulaştırabilirsiniz.
veya dilerseniz direkt vakıfla bağlantı kurabilirsiniz...
ayın 17 sine kadar koliler toplanıp suriyeye yollanıcak.

evlerimizde çifter çifter ayakkabılarımız, gardroplarımızda çeşit çeşit mont ve kazaklarımız var.
birer tane bile yollayıp bir insanın ısınması,bize dua etmesi daha önemli değilmi sizce?

gelin el ele verelim.kardeşlerimize yardım edelim...

buradan telefon numarası vermek yasak.
dileyenlere telefon numarası özelden verebilirim...

unutmayalım ki bu imtihanda bizler de olabilirdik...
Allah'a emanet olun...

Son düzenleme:
Merhaba.
Öncelikle Allah niyetinizi kabul etsin.
Ve tabii ki bu büyük organizasyonu yapanlara Allah yardim etsin.
Özelden sizinle irtibata geceyim.
Verebilecegim seyler cikabileceginden eminim.

Merhaba.
Öncelikle Allah niyetinizi kabul etsin.
Ve tabii ki bu büyük organizasyonu yapanlara Allah yardim etsin.
Özelden sizinle irtibata geceyim.
Verebilecegim seyler cikabileceginden eminim.

Rabbim hepimizin niyetlerini kabul eylesin inşallah.
mesajınızı aldım.
duyarlı oluşunuzdan dolayı Allah sizden razı olsun...

eminim ki az,çok demeden hepimiz birşeyler yapabiliriz.
önemli olan istemek...

Allah a emanet olun :16:

arkadaşlar sadece İstanbul içi kıyafet yardımı alınıyor. çok az bir zaman kaldıgı için...
düşünen herkezden Allah razı olsun.

arkadaşlar sadece İstanbul içi kıyafet yardımı alınıyor. çok az bir zaman kaldıgı için...
düşünen herkezden Allah razı olsun.

Ben Ordu da yım gönderme şansım var mı?
Haberler de o çocukları montsuz, ayakları çıplak halde gördükçe yardım edemediğim için içimi yiyorum.
Kenar da duran o kadar çok kıyafet var ve verecek birini bulamıyorum. Özellikle yeni doğan kıyafetleri en çok 2-3 kere giydirmişimdir.
Yetişkin ve çocuk montları da hepsi yeni kadar sağlamlar.

duyarlılıgınız için ALLAH razı olsun.
dediğim gibi, İstanbul dışı alım olmuyormuş şu an.
bana yollayın ben kendim ileteyim desem kışlık eşyalar oldugu için kargo çok tutucak ve benim de çok imkanım yok açıkçası.

doğrusunu söylemek gerekirse benim annemler Konya da. olar da çok eşya toplamışlardı ama ulaştıramadılar. çünki kargo çok yüksek bir mebla tuttu. kendisi yinede birşeyler yapmak istediğini belirterek bir miktar para gönderdi.
biz de eşimin bir arkadaşı olan toptancı kardeşimizden rica ettik. 50 tl nin tamamına ped ve bez alıcak.
birkaç arkadaş daha yardımda bulunmak istemiş şehir dışından Allah razı olsun.
ama yine aynı sebepten ötürü ulaştıramadılar.
bir arkadaş maddi yardım yapmak istedi.
bende üzerini tamamlayıp 2 paket bez almayı düşündüm.

çabamız aynı şey için. Allah'ın rızası için yardımcı olmak.
eşya ulaştıramayıp,yinede yardımda bulunmak isteyen arkadaşlar olursa
5 tl 10 tl farketmez. vakfın hesap numaralarına yollayabilir, veya benim hesabıma atıp toptancı arkadaştan bez ve ped temin edip yollayabiliriz.

Allah'a emanet olun

İnanın maddi olarak imkanım olsa hemen gönderirdim şu ara maddi olarak sıkıntım var.
Son gün 17 si yazmışsınız.
Eğer ki 20 sinden sonra olsaydı çok birşey olmasa da gönderebilirdim. Keşke İstanbul la sınırlı kalmayıp şehir dışından da toplasaydılar.
Rabbim yardımcıları olsun İnşaAllah.

ben ve ailem elimizden geldiğince ihh ve diğer yardım kuruluşlarına sms gönderiyoruz
giymediğimiz ve kullanmadığımız kıyafetleride gönderiyoruz
biz aneme getiriyoruz,o da dernekleri arıyor,eve gelip alıyorlar
ALLAH kabul etsin,veriyoruz halada vermekteyiz...

İnanın maddi olarak imkanım olsa hemen gönderirdim şu ara maddi olarak sıkıntım var.
Son gün 17 si yazmışsınız.
Eğer ki 20 sinden sonra olsaydı çok birşey olmasa da gönderebilirdim. Keşke İstanbul la sınırlı kalmayıp şehir dışından da toplasaydılar.
Rabbim yardımcıları olsun İnşaAllah.

Canım benim yapamasan bile niyet etmen yapmışın kadar degerli rabbimin katında.

İstanbul dışından da toplanmış ama ben son zamana denk geldim...
ama dilersen İHH yardım vakfını arayıp şehrinde alım olup olmadıgını sorabilirsin...
belki kapına gelip alma hizmetleri vardır.

çok öpüyorum Allah'a emanet ol :16:

Canım benim yapamasan bile niyet etmen yapmışın kadar degerli rabbimin katında.

İstanbul dışından da toplanmış ama ben son zamana denk geldim...
ama dilersen İHH yardım vakfını arayıp şehrinde alım olup olmadıgını sorabilirsin...
belki kapına gelip alma hizmetleri vardır.

çok öpüyorum Allah'a emanet ol :16:

Allah razı olsun canım. Ben o zaman dediğin gibi İHH ile iletişime geçeyim, netten numarasını bulabilirmiyim vakfın?
Tekrar teşekkürler canım:16:

ben ve ailem elimizden geldiğince ihh ve diğer yardım kuruluşlarına sms gönderiyoruz
giymediğimiz ve kullanmadığımız kıyafetleride gönderiyoruz
biz aneme getiriyoruz,o da dernekleri arıyor,eve gelip alıyorlar
ALLAH kabul etsin,veriyoruz halada vermekteyiz...

Allah niyetlerinizi kabul eylesin. Ne güzel şey yapıyorsunuz...evet eve gelip alıyorlardır da. arayıp sormak lazım. ben elimden geldiğince yardımcı olma çabasındayım. Rabbimin rahmeti sonsuzdur. Daha fazla şey yapabilemizi nasip eyler inşallah

Allah niyetlerinizi kabul eylesin. Ne güzel şey yapıyorsunuz...evet eve gelip alıyorlardır da. arayıp sormak lazım. ben elimden geldiğince yardımcı olma çabasındayım. Rabbimin rahmeti sonsuzdur. Daha fazla şey yapabilemizi nasip eyler inşallah

amin cümlemizin
evet geliyorlar,artık annemi tanıyorlar :)
annem elden parada veriyor,kurbanlarımızıda yolluyoruz oralara...

Son düzenleme:
bir arkadaş bana özel mesaj atmıştı, adres ve telefon bilgilerini de...
fakat mesajlarımın hepsi silinince arkadaşın ne ismi ne bilgileri kaldı.

küçükçekmeceden koli göndermek istediğini söylemişti,
belki buradan okur,
kolisini aldırıcaktık fakat artık alım bitmiş bizim bu vakfın.

dileyen herkez ihh nın sitesinden irtibata geçip evindeki fazla eşya vb. yardım maddelerini ihtiyaç sahipleri için verebilirler.
kapınızdan gelip alıyorlarmış...

Allah a emanet olun.
yardımcı olan veya olamayan herkezden Allah razı olsun.

Back