Suriyeli, ev sahibini öldürdü Gaziantep karıştı

Misty Day

she wolf
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
2.835
4.190
GAZİANTEP'te 62 yaşındaki Hıdır Çalar, 'ev boşaltma' nedeniyle tartıştığı Suriye uyruklu kiracısı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Mahalle sakinleri, Suriyeli'nin barındığı eve saldırmak istemesi üzerine polisler, kalabalığa biber gazıyla müdahale etti. Olay, gece saatlerinde Ünaldı Mahallesi 3 nolu Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Hıdır Çalar, evini boşaltmasını istediği ismi bilinmeyen Suriyeli kiracısıyla tartışmaya başladı. Tartışmada öfkelenen Suriyeli, Çalar'ı vücudunun değişik yerlerinden bıçaklayarak kaçtı. Olayı haber alan yakınlarının çağırdığı sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Çalar'ın öldüğü belirlendi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, Çalar'ın cesedi incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

BİBER GAZIYLA MÜDAHALE EDİLDİ

Olayı haber alan mahalle sakinleri ise Suriyeli kiracının yaşadığı eve saldırmak istedi. Buna izin vermeyen polisler ile mahalle sakinleri arasında arbede yaşandı. Bu sırada polisler kalabalığa biber gazıyla müdahale etti. Gazlı müdahaleden etkilenen mahalle sakinleri ve basın mensupları fenalık geçirdi.

AİLEYİ ÖZEL HAREKAT EVDEN ÇIKARDI

Ev sahibini öldüren Suriyelinin evde bırakıp kaçtığı ailesi ise özel harekat polisleri tarafından zırhlı araçla evden çıkarıldı. Suriyeli aile, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Polis, olayın ardından kaçan Suriyeli'nin yakalanması için çalışma başlattı.

http://www.milliyet.com.tr/suriyeli-ev-sahibini-oldurdu-gundem-1924417/

paraları yok pulları yok çoğunun bu ölen insanlarda Suriyelileri ülkeye kabul edenlerinde günahı var çekecekler öbür tarafta..

Suriyeli oldugu mu bu haber verilmiş. Yazık.sanki burda ev sahbni vuran yok.
Antep zaten oldu olası savaş çkmadan da suriyeli vardı.

Savaştan kaçip Türkiyeye uyum sqglamaya çalışanları da var ama çoğu yeni hayatlar kurmak icin bunu fırsata çevirdi. Savaştan kacan insanın istanbulda işi ne fatihe gelseniz Turkten cok Arap var. Ve benim de artık bircoguna karşı sabrım tasmaya başladı.

Savaştan kaçıp gelenler kamplara alınır. Onlara ait olan bölgeden dışarıya çıkarılmazlar. Savaş hali sona erince de ülkelerine geri dönerler.
Alışveriş merkezinde elleri kolları lüks alışveriş mağazalarının çantalarıyla dolu, trafikte suriye plakalı araçlar fink atıyor, avm de ellerinde akıllı telefonlar oyun oynuyorlar. Bunlar mı mülteci.... Yav he he...
Her gördüğümde dik dik bakıyorum..
Geçen arkadaşım anlattı, otobüste birini tartaklamış suriyeli ama dokunamıyor otobüstekiler. Biri atlayacak olmuş durdurmuşlar cezası var sakın dokunma diye... bilmiyorum bu ceza olayı ne kadar doğru.....
Başımıza bela oldular zaten... İstanbul'da 67 bin suriyeli varmış...
Benim bulunduğum semt bir çok yere göre lüks sayılabilecek bir yer. Dün bir evin camında arapça yazılı ilan gördüm... tek kelime Türkçe yazmıyordu...

Benim bi komsumda suriyeli ama bir sorun görmüyorum cok modern cok hoş insanlar. Zaten Suriye'nin elit insanlarindan.
O dilenenler falan zaten Suriyede de dileniyorlarmis. Fuhuş yaptiranlar orda da yapan insanlarmis. Boyleleri ulkelerine geri gitmeli gercekten. Ama bazilari da Turkiye'ye gelip Fuhuş illetine dusuyorlarmis. Onlara da yazik. Nereye gidecek bu isin sonu hic bilmiyorum. Ama o dilenenlere de uzulmuyor değilim. Allah kimseyi dusurmesin insallah..

Onlar döneceklermiş suriye ye siz merak etmeyin :KK62::KK62:
Valla cumhurbaşkanınız dedi ben demedim :KK17::KK17:
Resmen dağdan gelip bağdak kovmak oldu ama hayırlısı bakalım:KK67::KK67:
Gitsinler kardeşim artık savaşda kalmadı hadi savaş var desek :KK62::KK62:
Hem artık türkmen kardeşlerimize yer açılsın :KK47::KK47:

bu olay çok büyümüş baya yerde bu olay 12 agustos antep olayı diye geçiyor
çok fena karışmış ortalık , antepliler bi çok suriyeli sopalarla bıçaklarla kovalamış tahrip etmiş, eylemler yapılmış.. olaydan görüntüler çok kötüydü :KK17:

Suriyeli oldugu mu bu haber verilmiş. Yazık.sanki burda ev sahbni vuran yok.
Antep zaten oldu olası savaş çkmadan da suriyeli vardı.
Annem Gaziantep'te yasiyor canim vardi tabiki ama simdi iti kopugu doldu onceden ticaret için gelir giderler gozede batmazlardi hatta mesur suriye pazarı vardir orda tek tük zararsizlardi

ama şimdi belli bir kriter aramaksizintecavuzcusu hirsizi ugursuzu doldu buda kapilari kosulsuz sartsiz açan hükümetin suçu insanlar tedirgin suç orani artti vs

biri artik bu sacmaliga dur demeli multeci kamplari belli bir yere kurulur ulke vatandaslarin in duzenine zarar gelmeyecek sekilde falan olur ama bizde öylemi elini salla suriyeliye çarpıyor madem kontrol altinda tutamayacaksin niye alıyorsun bu kadar multeci ?

Onlar döneceklermiş suriye ye siz merak etmeyin :KK62::KK62:
Valla cumhurbaşkanınız dedi ben demedim :KK17::KK17:
Resmen dağdan gelip bağdak kovmak oldu ama hayırlısı bakalım:KK67::KK67:
Gitsinler kardeşim artık savaşda kalmadı hadi savaş var desek :KK62::KK62:
Hem artık türkmen kardeşlerimize yer açılsın :KK47::KK47:
dönmezler nasıl toplayacaklar..
arkadaşın biri yazmıştı kapıcılar kralı filmi vardı kemel sunalın orada kedileri toplatıyorlardı..kedimi bu topllansın:KK64::KK53:

dönmezler nasıl toplayacaklar..
arkadaşın biri yazmıştı kapıcılar kralı filmi vardı kemel sunalın orada kedileri toplatıyorlardı..kedimi bu topllansın:KK64::KK53:
eee ne olacaklar o zaman rahat bi yer buldular giderler mi hiç ekmek elden su gölden ne var ohh gel keyfim gel bizlerde onların sıkıntısını çekelim
gerekirse kedi olacaklar gidecekler :KK62::KK62::KK62::KK62:

eee ne olacaklar o zaman rahat bi yer buldular giderler mi hiç ekmek elden su gölden ne var ohh gel keyfim gel bizlerde onların sıkıntısını çekelim
gerekirse kedi olacaklar gidecekler :KK62::KK62::KK62::KK62:
scarface filminde vardı birebir benzer konu..Kubadan göçmenler Amerikaya geliyorlardı..ve çoğu dediğin gibi kadın satıcısı,hırsız,cani vb..tabi ülkeye çok büyük zararı oluyordu..Bunu Türk halkına neden yaptılar bilmiyorum..nefret ettim akp bu sebeble....

Son düzenleyen: Moderatör:
scarface filminde vardı birebir benzer konu..Kubadan göçmenler Amerikaya geliyorlardı..ve çoğu dediğin gibi kadın satıcısı,hırsız,cani vb..tabi ülkeye çok büyük zararı oluyordu..Bunu Türk halkına neden yaptılar bilmiyorum..nefret ettim bu partiden bu sebeble....
Hangii partiden pardon :KK64::KK64:
Hem dediğin gibi düzgün olsalar bu kadar rahat hareket edemezler :KK67:

X