• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suriye'deki saldırılarda 95 kişi öldü (Suriye'de son durum)

canndann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.604
170
103
Bursa

Suriye'de, Beşşar Esed'e bağlı güçlerin çeşitli kentlerde muhaliflere yönelik karadan ve havadan düzenlediği operasyonlarda 19'ü çocuk, 8'i kadın olmak üzere 95 kişinin öldüğü bildirildi.

Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü'nden (SNHR) yapılan açıklamada, rejim güçlerin muhaliflerin kontrolünde olan bölgelere savaş uçakları, havan topu ve roketlerle düzenlediği operasyonlar sonucunda başkent Şam'ın banliyölerinde 39, Dera'da 17, Halep'te 15, Humus'ta 13, Hama'da 8, Rakka, Deyru'z Zor ve İdlib'te birer olmak üzere 95 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi.

Suriye Genel Devrim Konseyi'nden (SRGC) yapılan açıklamada da Esed güçlerinin başkent Şam'ın Yermuk, Dareya, Berze ve Cobar bölgesine ağır silahlarla saldırdığı ifade edildi.

Hizbullah destekli rejim güçlerinin Kalamun bölgesine savaş uçakları ile helikopterlerle muhaliflerin denetiminde olan bölgeleri bombaladığı dile getirilen açıklamada, orduya ait helikopterlerin Halep'te muhaliflerin denetimindeki bölgelere de "varil bombasıyla" saldırdığı iletildi.

Öte yandan Suriye resmi haber ajansı SANA, güvenlik güçlerinin Şam'ın Yebrud bölgesinin denetimini tamamıyla bıraktığını ve Halep ile Humus'ta çok sayıda silahlı grubu etkisiz hale getirdiğini duyurdu.

(AA)

http://dunya.bugun.com.tr/esed-gucleri-yine-vurdu-95-kisi-oldu-haberi/1019230

Son düzenleme:

Hiç olur mu öyle şey?
Neden sizi bazılarından daha az sevsinler ki?
Tabii ki sizi de onlar kadar çok seviyorlar…

Sadece; Daha önceki arkadaşlarına
Günlerce çok çok üzülen -şu anda benim ülkemdeki o abilerin,
Amcaların, ablaların, teyzelerin, hepsi,
Tabii ki sizin yitip gitmenizi de
İnsanlık dramı olarak görüyorlar.
Tabii ki size de çok üzülüyorlar.

Sadece şu anda çok yoğunlar, çok işleri var.
Sakın öyle küsme ne olur!
Onlar koca koca insanlar, bümbüyükler,
Sizden çok çok daha fazla şey biliyorlar
Onun için de çok çok meşguller,

Söyledim ya -çok işleri var diye,
Hem bak, sizlerin, hele ki kayıplarınızın,
Hiç bir şeye alet edilmemesini istiyorlar
Ve sürekli bunun için birbirlerine kızıyorlar
Bu uğurda çok ama çok uğraşıp çaba harcıyorlar…

Ben de daha kalabalık oluruz diye bekledim durdum
Ama siz beklerken daha fazla üzülmeyin diye
En iyisi daha fazla bekletmeyeyim dedim…

Biliyorsunuz, ne şeker, ne misket,
Ne balon ne uçurtma veremem size
Ama kocaman kocaman kocaman sevgilerle
Rahmet diliyorum hepinize…

Yok, yok !!!
Bilirim hemen kanarsınız
Hem de umarsız, çıkarsız…
Kin, nefret,
Çıkar menfaat yok ki sizde.

Ama sakın!!!
Sakın Çocuk !!!
Sakın o gül gülüşünle
Hemen gülüverme öyle…
Sakın, sakın bizleri
Hiç ama hiç- asla affetme…

Hadi şimdi gidin artık arkadaşlarınla elele
Bizim tek kirletemediğimiz yer olan
o güzel cennetinize…

Rahmetle

Bir de demez mi benm arkamda halk olmasaydi ben bu kadar güçlü kalmazdm duserdim diye.arkana israili amerikayi almissn masumlarn kaniyla besleniyorsunuz.allahin adaleti buyuktur allah belani versin diyesim var diyemiyorum allah hakkindan gelir zaten.bu dünya fani esas öbür tarafta ne yapacaksin sen katil esed!

Bu adamda insansa ben insanlığımdan utanıyorum ,gerçekten çok insanın ahını aldı almaya da devam ediyor,onun yaptığı katliamların ,kundaktaki bebelerin ,çocukların resimlerini gördükçe dedim ya insanlığımdan utanıyorum.

Esad simdi darbe yapmak isteyenlerle savasmiyor mu..
Secimle gelmemismiydi.
Muhalefet neden sandiga gitmiyorda hukumete karsi savasa girmis.

Back