Sürgülü kapılı dolap tavsiyesi

royem

kavgamin-cicegi
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
2.033
2.223
448
- Yurtdışı
merhaba arkadaslar...elbise dolabimi degistirmek istiyorum..bugun magazada surgu kapili olanlardan bir model begendim...iki kapagida komple ayna kapli...daha henuz karar vermedim belki aynasizda olabilir...sormak istedigim,surgu kapili almak mantikli olur mu?sanki cabuk bozulacakmis gibi duruyor... bu tur dolaplari kullananlarin tavsiyelerine ihtiyacim var..ne dersiniz??

Alacağın yerin kalitesi önemli yoksa sürgüleri hiç sorun olmuyor.
Al derim:34:

bende yatak oda takımını sürgülü kapaklı olanını aldım iki kapak birtanesi komple ayna 6 aydır kullanıyorum yatak odam biraz küçük iyiki sürgülü kapısı olan dolap almışım normal kapaklı alsaymişim kapakları açılmazmış ben çok memnunum tavsiye ederim

Alacağın yerin kalitesi önemli yoksa sürgüleri hiç sorun olmuyor.
Al derim:34:

katılıyorum,kullanılan malzeme ve aksesuarların kalitesi kullanım ömrü açısından önemli tabiii bunlar bütçe noktasında çok önemli............. capadekor@hotmail.com adresine ölçülerini yolla yaklaşık maliyet öğren, en azından karar verirken bütçenide ayarlarsın....

tesekkur ediyorum hepinize..
icim rahatladi biraz...cunku hep duyardim surgu kapililar iyi degil ,cabuk kiriliyor diye..
en cok yerden tasarruf etmesi guzel...genede iyi kotu her turlu tavsiyeye ihtiyacim var..bu sefer iyi bir secim yapmak istiyorum..zira simdiki dolabimi 2 sene olmadi alali..dokuluyor maalesef..:(

bende sürgülü kullanıyorum çok da memnunum,yer kaplamaması da cabası ama arkadaşların dediği gibi kalitesi önemli...:97:

en de aynalı sürgü kapılı dolap kullanıyorum, doğtaş' tan aldım yatak odamı çok tereddütlüydüm ama çok memnun kaldım. tavsiye ederim.

Bende sürgülü kullanıyorum istikbalin, ilk aldığımda 2-3 defa kapak çıktı yerinden herseferinde gelip tekrar taktılar. 5 aydır kullanıyorum tekrar hiç sorun olmadı. zaten zemini düz olmadığı içinmiş. kaliteli ve garantisi olan biyerden al ki sorun yaşarsan gelip yapsınlar. onun haricinde odam çok küçük sürgülü olması çok işe yarıyor.

Bende sürgülü kullanıyorum istikbalin, ilk aldığımda 2-3 defa kapak çıktı yerinden herseferinde gelip tekrar taktılar. 5 aydır kullanıyorum tekrar hiç sorun olmadı. zaten zemini düz olmadığı içinmiş. kaliteli ve garantisi olan biyerden al ki sorun yaşarsan gelip yapsınlar. onun haricinde odam çok küçük sürgülü olması çok işe yarıyor.

sürgü kapılı hem yer kaplamıyor hemde kullanıslı...bende kullanıorm..

Ben ilk evlendiğimde, 9 yıl önce aldım sürgülü dolap. Toplam 5 kapılı, 2 kapısı komple ayna. Çalıştığım dönemde yardımcı alıyordum eve, o biraz bir kapısını zorlamıştı, dolayısıyla o kapının tekerlek aksamı değişti, onun dışında 9 senede hiç sorun yaşamadım. Hala hiç ses çıkartmadan yağ gibi kayıyor, yerden de tasarruf sağlıyor. Ben memnunum, tavsiye ederim, ama diğer arkadaşların dediği gibi kalite de çok önemli...

Evlenirken sürgülü kapılı gardrop almıştık. O zamanlar sürgü, tekerlekli oluyordu. Zaman zaman pürüzler çıkarsa da tam 18 yıl kullandım. Sonra duvara sabit gardroplar yaptırdım ve yine sürgülüyü tercih ettim. Bu kez raylı oldu. Raylar da kalite kalite. Bizimki gayet iyi. Hatta portmantom, ayakkabı dolabım bile sürgülü ve çok rahat. Yerden kazanıyorsunuz her şeyden önce ve istediğin kadar geniş dolap yaptırabiliyorsunuz. Malum, kapaklı olunca genişlik sabit oluyor. Ben şiddetle tavsiye ederim.

hertkese tekrar cok tesekkur ediyorum...simdi icim bi daha rahatladi..sizinde guzel tavsiyelerinizle insallah iyi bir dolap secerim....

bende çok memnunum küçük bi yatak odası için ideal bi dolap gayet rahat zorlanmadan acılıyor benim ön tarafı komple ayna olduğu için biraz yamuldu diyebilirim mobilyacıyı cağırdım bana ayna ağır geliyormuş onun için ahşamı lakeyi biraz esnetiyormuş konsolumdaki aynada aynı sekilde oldu onun dışında çok memnunum sürgülü olan gardıroplar dahada geniş oluyor bence

bugun baktim..ikeada var bu dolaplardan..hic ikeadan mobilya almadim...acaba iyi midir mobilyalari..var mi..ordan mobilya alanlariniz..:26:

bugun baktim..ikeada var bu dolaplardan..hic ikeadan mobilya almadim...acaba iyi midir mobilyalari..var mi..ordan mobilya alanlariniz..:26:

Merhaba canım, Marketlerden gerçekten eve teslim edilip montajı yapıldığında fiyatı ucuz ise veya benzer özellikte bir seçeneği başka bir yerde bulman mümkün olmadığında tercih etmeni öneririm.

Farklı bir konuda ev kendinin ise marketlerden standart bir ölçüde ürün almak zorundasın, duvarını tam olarak değerlendiremeyebilirsin ki, canım biliyorsun bze hiç bir zaman dolap yetmez:34:

Merhaba canım, Marketlerden gerçekten eve teslim edilip montajı yapıldığında fiyatı ucuz ise veya benzer özellikte bir seçeneği başka bir yerde bulman mümkün olmadığında tercih etmeni öneririm.

Farklı bir konuda ev kendinin ise marketlerden standart bir ölçüde ürün almak zorundasın, duvarını tam olarak değerlendiremeyebilirsin ki, canım biliyorsun bze hiç bir zaman dolap yetmez:34:
canim benim ben kiraciyim ,o yuzden magazadan standart bir dolap secmek zorundayim...birde yurdisinda yasiyorum,burda oyle turkiyedeki gibi pek guzel mobilyalar yok...olanlarda cok cok pahali..artik gidip gorup,olcup bicip,butceme uygun olanini alirim insallah...

Back
X