Kontakt Lens Süresi geçmiş lenslerle ilgili yardım

hndx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
7
0
Arkadaşlar benim süresi bitmiş freshlook hareli mavi lenslerim vardı üst rafta duruyomuş normaldede hep atarım ama atmayı ihmal etmişim. şu an kullandığım lenslermle şuan onu karıştırdım. çok kafam karıştı. bi tanesinin rengi daha açık .Acaba açık renkli olanı mı takmam gerekir yoksa biraz daha koyusunu mu yani hangisi süresi geçmiş olan bilemiyorum. böyle bişey var mıdır yani lensin süresi geçince rengi koyulaşır ya da açılır gibisinden. Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü süresi geçmişi takmak istemiyorum :KK43::KK43: :gitme::gitme:

Hangi solüsyonu kullanıyorsun canım? Opti free benim freshlook ları baya koyulaştırmıştı zamanla. Eğer opti free kullanıyorsan rengi koyu olan eskidir diye tahmin ediyorum

Ya aldığım gözlükçü sürekli farklı solüsyon veriyo ama opti free kullandım diye hatırlıyorum.Ama banada koyu olan eskidir gibi geldi . teşekkür ederim yanıtladığın için

opti free kullandıysan bence de koyu olan eski olabilir

Akitra ve Didem'in de paylaştığı gibi solüsyonun koyulaştırması da mümkün; ama blasterinden çıkan lens de zaten konsantre bir solüsyon içinde olduğunu hesaba katarsak yeni lens de koyu olabilir. FreshLook'u çok nadir kullanmış biri olarak net fikrimi söyleyemeyeceğim; ama istisnasız B&L ve Sophistic markalarında eskiyen lenslerim daha soluk renkte oluyorlar.

bu mesaja cevap vermek için çok geç olabilir ancak benzer sorunlarla karşılacabilecek arkadaşlara yardım açısından yinede cevap vermek istiyorum. Süresi geçmiş lensi parmağınızla hafifçe tutup ışığa doğru baktığınızda protein birikimlerinden bulanıklık bir görüntü eski lensi ele verebilir. Ayrıca eski lensin formu da yeni lense göre biraz daha bozulmuş olabiliyor. Takınca kayma batma yanma yapabilir. Ben rainbow fantasy line grey kullanıyorum eski lensin haresi ve ortasındaki kahverengi geçiş solmuş oluyor yenisini açtığımda renk daha belirgin ve canlı duruyor.

X