surelab ovulasyon testi kullananız var mı?

sebus09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
1.599
62
39
kızlar surelab ovulasyon testi kullanıp memnun kalanınız varmı? ben ilk defa kullanıcam da bugün geldi kargom birazdan denicem ama mrk ettim iyi mi diye

ben kullandım bu ay. 15.gün çift çizgiyi yakaladım ama hiçbizaman tek çizgi göstermedi ikinci çizgide silikte olsa çıktı hep

zaten içinde de silik çıksa bile negatiftir diyo illa çift koyu olacakmış

kızlar surelab ovulasyon testi kullanıp memnun kalanınız varmı? ben ilk defa kullanıcam da bugün geldi kargom birazdan denicem ama mrk ettim iyi mi diye
canım surelab ovulasyon testiyle mi hamile kaldın? bende almayı dşunuyorumda iyi mi

canım surelab ovulasyon testiyle mi hamile kaldın? bende almayı dşunuyorumda iyi mi
Ben de surelab kullanıyorum. Dün çift koyu kırmızı çizgiyi gördüm. bugün testi yapmaya devam edicem, çizgi silikleşmişse yumurtam çatlamış demektir. Kullanacaksam adetinin 9. Günü gibi başlayıp hergün aynı saatlerde yapıyorsun. Testten bikaç saat önce su tüketimini azalt. Hergün silik çizgi görüceksin. İki koyu çizgi görünce yumurtan olgunlaşmış anlamına geliyor ve tekrar silikleşyiğinde çatlamış oluyor. İnşallah işe yarar.

kredi kartı olmadıgı için alamadım canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…