- 20 Ekim 2009
- 7.427
- 11.070
- 498
- Konu Sahibi ilimtalepedenanne
-
Baktir yazdiklarinin hepsi bende var B12 ve demir çok çok düşük çıktı B12 için haftalık iğne demir için de hap kullanıyorum. Gece uykuya dalma sürem bile kısaldı dinlenmiş uyanıyorum. Saglikocaginda sabah saat 10 a kadar kan tahlili verebilirsin.
Yapıyormuş. Ben de nöroloji , psikiyatri. Dahiliye ,kadın doğum bir çok bölümü gezdim en son B12 ve demir eksikliği üzerinde duruldu.B12 de yapıyor mu bunları. Baktırayım ben de.
Yapıyormuş. Ben de nöroloji , psikiyatri. Dahiliye ,kadın doğum bir çok bölümü gezdim en son B12 ve demir eksikliği üzerinde duruldu.
Ben uykuya dalamiyor sabahları da dediğiniz gibi uyaniyordum. Artık uyumak için ağlıyordum beynimde sürekli konusan insanlar varmış gibi geliyordu utanmasam bebeklik dönemindeki sorunları düşünüyordumBen de baktırayım ilk fırsatta. Uykularım çok kalitesiz ve dayak yemiş gibi uyanıyorum.
Evet olabilir geçmişe takılıyorum bazenHerkes kan tahlili demiş. Doktora görünün tabi
Bazen yürüdüğümüz yolda mayınlar patlarken o esnada ne kadar yara aldığımızı göremiyoruz. Ne zaman düzlüğe çıkıyoruz biraz o zaman hasarlar belli oluyor. Bazen de insan o yaraları saracak güç bulamıyor. Eskiyi desiyor. Öyle olsaydı, böyle olsaydı, neden soruları sürekli rahatsız ediyor.
Ben uykuya dalamiyor sabahları da dediğiniz gibi uyaniyordum. Artık uyumak için ağlıyordum beynimde sürekli konusan insanlar varmış gibi geliyordu utanmasam bebeklik dönemindeki sorunları düşünüyordumçok şükür geçti ilaca başladığımdan beri uykuya dalış surem çok kısaldı beynimde sustu
O beynimde konuşanlar hiç gitmedi maalesefBen uykuya dalamiyor sabahları da dediğiniz gibi uyaniyordum. Artık uyumak için ağlıyordum beynimde sürekli konusan insanlar varmış gibi geliyordu utanmasam bebeklik dönemindeki sorunları düşünüyordumçok şükür geçti ilaca başladığımdan beri uykuya dalış surem çok kısaldı beynimde sustu
Bende öyle düşünüyorumBen birkaç senedir böyleyim. Aynı anda hem çalışıp hem de kurslara giderdim. Evde çizim yapardım, kendime kıyafetler dikerdim. Gezmem de eksik olmazdı. Şimdi herşey bitti. Evde temel yapmam gereken şeyleri bile zor yapıyorum. Eve yardımcı almaya başladım, mantoma pantolonuma kadar diken ben en ufak söküğü terziye götürmeye başladım. Şuan verimliliğim sıfır. Hiçbir şeyden mutlu olamıyorum. Kendi adıma söylüyorum depresyona girdim bence. Belki sizde de öyle olabilir.
Yaklasik 10 yildir ayni söylediginiz durumdayim, hep ümit ettim düzelecegim diye ama yok düzelemedim, iyi degilim… icimden hiiic birsey yapmak gelmiyor beni hic birsey mutlu etmiyor, tüm gün bos bos oturuyorum en sevdigim sey aksam olunca yatagima gidip yatmak, yatip uyumayi cok seviyorum.
Ben de gitmeyecek diye çok korktum bir süre sonra korkutuyor insanı sussun diye şarkı ya da duayla bastırıyordum bu sefer kafamda 3 farklı yerden 3 farklı ses arka fonda çalan bağımsız şarkılar gibi ay Allah o günleri götürsün geri getirmesin şuan için b 12 iğnesi ve hap işe yaradı umarım devamlı olurO beynimde konuşanlar hiç gitmedi maalesef
Geçmiş olsun umarım daha iyi olursunuzBen de gitmeyecek diye çok korktum bir süre sonra korkutuyor insanı sussun diye şarkı ya da duayla bastırıyordum bu sefer kafamda 3 farklı yerden 3 farklı ses arka fonda çalan bağımsız şarkılar gibi ay Allah o günleri götürsün geri getirmesin şuan için b 12 iğnesi ve hap işe yaradı umarım devamlı olursana da çok geçmiş olsun
Evet ailem malesef mesela günlerdir haftalardır aylardır tek kişi bile aramadı ne yapıyorsun nasılsın bir ihtiyacın var mı ?Biraz yazdıklarıniza baktım sizin enerjinizi aileniz sömürmüş
Etrafınızdakilere büyük bir detoks yapmalısınız.
Onun dışında kan değerlerinize ve kilonuza dikkat edin. Mutlaka sizi toparlayacak bir şey vardır.
Çoğu insan bu şekilde yalnız yaşıyor artık maalesef.çağımızın sorunu.Teşekkür ederimşuan evliyim eşime durumumdan bahsettim bende yorgun gelmedigim günlerde sana yardım ederim dedi önerileriniz için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?