Sürekli yorgunum ve hicbirsey yapasım yok

B12 de yapıyor mu bunları. Baktırayım ben de.

Herkes kan tahlili demiş. Doktora görünün tabi
Bazen yürüdüğümüz yolda mayınlar patlarken o esnada ne kadar yara aldığımızı göremiyoruz. Ne zaman düzlüğe çıkıyoruz biraz o zaman hasarlar belli oluyor. Bazen de insan o yaraları saracak güç bulamıyor. Eskiyi desiyor. Öyle olsaydı, böyle olsaydı, neden soruları sürekli rahatsız ediyor.

Ben de baktırayım ilk fırsatta. Uykularım çok kalitesiz ve dayak yemiş gibi uyanıyorum.
Ben uykuya dalamiyor sabahları da dediğiniz gibi uyaniyordum. Artık uyumak için ağlıyordum beynimde sürekli konusan insanlar varmış gibi geliyordu utanmasam bebeklik dönemindeki sorunları düşünüyordumçok şükür geçti ilaca başladığımdan beri uykuya dalış surem çok kısaldı beynimde sustu

Evet olabilir geçmişe takılıyorum bazen

Konuşan insancıklar evet. B12 sıkıntılı bende kesinleşti

Ben birkaç senedir böyleyim. Aynı anda hem çalışıp hem de kurslara giderdim. Evde çizim yapardım, kendime kıyafetler dikerdim. Gezmem de eksik olmazdı. Şimdi herşey bitti. Evde temel yapmam gereken şeyleri bile zor yapıyorum. Eve yardımcı almaya başladım, mantoma pantolonuma kadar diken ben en ufak söküğü terziye götürmeye başladım. Şuan verimliliğim sıfır. Hiçbir şeyden mutlu olamıyorum. Kendi adıma söylüyorum depresyona girdim bence. Belki sizde de öyle olabilir.

O beynimde konuşanlar hiç gitmedi maalesef

Bende öyle düşünüyorum

Bende de 14 15 yıldır var ara ara geçiyor sonra yeniden ortaya çıkıyor kaygı bozukluğu ve depresyon teşhisi konuldu tam düzeldi artık diyordum yeniden ortaya çıktı.
Umarım en kısa sürede şifa bulursunuz
Ufak ufak ta olsa kendiniz için birşeyler yapmaya çalışın

O beynimde konuşanlar hiç gitmedi maalesef
Ben de gitmeyecek diye çok korktum bir süre sonra korkutuyor insanı sussun diye şarkı ya da duayla bastırıyordum bu sefer kafamda 3 farklı yerden 3 farklı ses arka fonda çalan bağımsız şarkılar gibi ay Allah o günleri götürsün geri getirmesin şuan için b 12 iğnesi ve hap işe yaradı umarım devamlı olur sana da çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun umarım daha iyi olursunuz

Biraz yazdıklarıniza baktım sizin enerjinizi aileniz sömürmüş

Etrafınızdakilere büyük bir detoks yapmalısınız.

Onun dışında kan değerlerinize ve kilonuza dikkat edin. Mutlaka sizi toparlayacak bir şey vardır.

Evet ailem malesef mesela günlerdir haftalardır aylardır tek kişi bile aramadı ne yapıyorsun nasılsın bir ihtiyacın var mı ?
Son bir kaç günüm bomboş geçiyor hiçbir şey yapmadan aynı geçiyor ne bir arkadaş ne bir aile ne bir komşu yapayalnızim evet oğlum var eşim var ama bazen iki insan görmek konuşmak sohbet etmek istiyor insan

Aynısı bende de var
Kimse ile görüşmek gelmiyor içimden
Zaten çok yorgunum
Hep uyumak istiyorum
İnsanlarla mesafe en iyisi bu arada bence
Sizi devamlı eleştiren ve aşağı çeken insanlarla işiniz olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…