- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
- 33
- Konu Sahibi ilimtalepedenanne
-
Kendini sev sen çok değerli bir insansın. Eş seçememek problem değil ailede görmediğin takdir değerini başka bir insanda aramışsın. YouTube da meditasyon videoları var onlara göz at. Evi boş ver kendinle ilgilen bir müddette. Kuaföre git bakım yaptır. Çocuğunu al kafeye gidin maddi durumunuz yerindeyse sinemaya tiyatroya gidin en yakın arkadaşın o. İyi gelecektir. Gittiğin yerde çocuğu ile gelen başka insanlarla tanışırsın arkadaşlık kurman önemli değil kısa muhabbetler bile iyi gelecektir. Ev temizliği de yapılmayı versin yine maddi durumun yerindeyse temizlikçi çağır. Şu an evli isen eşinle durumu paylaş. İç sesini dinle seni mutlu eden ne ise onu eşinden iste. Şu an bekar isen yine iş sana düşüyor kimseden taktir beklemeden resim kursuna yazıl hemen. Halk eğitim kurs açıyor çöp adam bile çizemiyorsan dahi seviyorsan git derimHepinize güzel ve hayırlı bir gün diliyorum öncelikle ,sorunum şu ki hep yorgun hissediyorum kendimi hep ama .
Temizlik yapmak ev işi vs icimden gelmiyor
Günlük okumalar yapan sporunu diyetini düzenini iyi şekilde yöneten aktif biriyken şimdi hiç bir düzen vs kalmadı.
Bir çok kişiyle boşanma döneminde yaşadığım zorluklar ve tavırları yüzünden irtibatı kestim 5 6 yıldır kimseyle görüşmüyorum
İnsanlara karşı güven sorunum gerçekleşti
Kimseyle arkadaşlık vs yapamıyorum
Çok küçük yaşlardan itibaren temizlik yemek kardeşlerin bakımı bende olduğundan mi bilmem ev işi vs artık ağır geliyor
Eşimle sorunum yok ,oğlum iyi ve sağlıklı yani mutsuz ve yorgun ruh hali niye bilemiyorumben hiç bir zaman temizlik delisi elinde bez ile gezen biri olmadım yada plan yapan işte şu kadar zaman da şu kadar kitap okuyacağım şu şu işimi halledeceğim gibi çünkü öyle yetistirilmedim annem mutfakta yeni tarifler denememe yada bir şeyleri kendi başıma yapmama izin vermezdi işte malzemeyi boşa gidereceksin vs vs yada birşey yapmak istersem resim yeteneğim vardı öğretmenlerim vs çok beğenirledi ailem işte yapamazsın boş işler bu gibi ne yapmaya kalksam bir kulp bulurdu hep kıyaslar dururlar ama asla birseyime destek olmazlardı kalemim güçlü idi çok fazla siirlerim denemelerim vardı annem yakmış hepsini bir gün
Acaba diyorum bu isteksizlik hali bundan mi hiç takdir edilmedim hiç hemde a bulaşık çamaşır temizlik hep bendeydi onu begenmezlerdi ya neyse
2 evlilik yaptım görücü usulü olmasına rağmen ikisinde de hep eş seçiminden dolayı beni eleştirdiler evliliklerimi eşlerimi eleştirip durdular oğlumu da öyle çocuğumu bir günden güne sevmediler takdir etmediler
Şimdi görüşmüyorum ama neden ya demeden duramıyorum neden ?!
Acaba depresyonda miyim ?ya da burcum mu etkiliyor veya yanlış birşeyler mi yapıyorum
Neyse beni motive edecek evde ve diğer konularda düzene sokacak önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
Şimdiden teşekkürler
Kendini sev sen çok değerli bir insansın. Eş seçememek problem değil ailede görmediğin takdir değerini başka bir insanda aramışsın. YouTube da meditasyon videoları var onlara göz at. Evi boş ver kendinle ilgilen bir müddette. Kuaföre git bakım yaptır. Çocuğunu al kafeye gidin maddi durumunuz yerindeyse sinemaya tiyatroya gidin en yakın arkadaşın o. İyi gelecektir. Gittiğin yerde çocuğu ile gelen başka insanlarla tanışırsın arkadaşlık kurman önemli değil kısa muhabbetler bile iyi gelecektir. Ev temizliği de yapılmayı versin yine maddi durumun yerindeyse temizlikçi çağır. Şu an evli isen eşinle durumu paylaş. İç sesini dinle seni mutlu eden ne ise onu eşinden iste. Şu an bekar isen yine iş sana düşüyor kimseden taktir beklemeden resim kursuna yazıl hemen. Halk eğitim kurs açıyor çöp adam bile çizemiyorsan dahi seviyorsan git derim
Teşekkür ederimGerçekten saç baş yolasım geldi çevrendekileri.Neyse ki toksiklerden kurtulmuşsun . Kendine biraz zaman tanı ama çok uzatma. Geçmiş geçmişte kaldı, bundan sonrası önemli. Hayat güzel ve yaşamaya değer.
Maddi durumumuz çok iyi değil ben şey oluştu birde ilk evlilikten sonra eşimden bir şey isteyemiyorum maddi anlamda çünkü ilerde bak şöyle olmuştu sana şunu şunu yaptim demesinden korkuyorum kimseden birşey talep etmemeye çalışıyorum maddi ve manevi çünkü çok zor şeyler yaşadım yaptıkları herşeyi yüzüme vurdularKendini sev sen çok değerli bir insansın. Eş seçememek problem değil ailede görmediğin takdir değerini başka bir insanda aramışsın. YouTube da meditasyon videoları var onlara göz at. Evi boş ver kendinle ilgilen bir müddette. Kuaföre git bakım yaptır. Çocuğunu al kafeye gidin maddi durumunuz yerindeyse sinemaya tiyatroya gidin en yakın arkadaşın o. İyi gelecektir. Gittiğin yerde çocuğu ile gelen başka insanlarla tanışırsın arkadaşlık kurman önemli değil kısa muhabbetler bile iyi gelecektir. Ev temizliği de yapılmayı versin yine maddi durumun yerindeyse temizlikçi çağır. Şu an evli isen eşinle durumu paylaş. İç sesini dinle seni mutlu eden ne ise onu eşinden iste. Şu an bekar isen yine iş sana düşüyor kimseden taktir beklemeden resim kursuna yazıl hemen. Halk eğitim kurs açıyor çöp adam bile çizemiyorsan dahi seviyorsan git derim
Hepinize güzel ve hayırlı bir gün diliyorum öncelikle ,sorunum şu ki hep yorgun hissediyorum kendimi hep ama .
Günlük okumalar yapan sporunu diyetini düzenini iyi şekilde yöneten aktif biriyken şimdi hiç bir düzen vs kalmadı.
Bir çok kişiyle boşanma döneminde yaşadığım zorluklar ve tavırları yüzünden irtibatı kestim 5 6 yıldır kimseyle görüşmüyorum
Çok küçük yaşlardan itibaren temizlik yemek kardeşlerin bakımı bende olduğundan mi bilmem ev işi vs artık ağır geliyor
Eşimle sorunum yok ,oğlum iyi ve sağlıklı yani mutsuz ve yorgun ruh hali niye bilemiyorumben hiç bir zaman temizlik delisi elinde bez ile gezen biri olmadım yada plan yapan işte şu kadar zaman da şu kadar kitap okuyacağım şu şu işimi halledeceğim gibi çünkü öyle yetistirilmedim annem mutfakta yeni tarifler denememe yada bir şeyleri kendi başıma yapmama izin vermezdi işte malzemeyi boşa gidereceksin vs vs yada birşey yapmak istersem resim yeteneğim vardı öğretmenlerim vs çok beğenirledi ailem işte yapamazsın boş işler bu gibi ne yapmaya kalksam bir kulp bulurdu hep kıyaslar dururlar ama asla birseyime destek olmazlardı kalemim güçlü idi çok fazla siirlerim denemelerim vardı annem yakmış hepsini bir gün
Acaba diyorum bu isteksizlik hali bundan mi hiç takdir edilmedim hiç hemde a bulaşık çamaşır temizlik hep bendeydi onu begenmezlerdi ya neyse
2 evlilik yaptım görücü usulü olmasına rağmen ikisinde de hep eş seçiminden dolayı beni eleştirdiler evliliklerimi eşlerimi eleştirip durdular oğlumu da öyle çocuğumu bir günden güne sevmediler takdir etmediler
Acaba depresyonda miyim ?ya da burcum mu etkiliyor veya yanlış birşeyler mi yapıyorum
Neyse beni motive edecek evde ve diğer konularda düzene sokacak önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
Şimdiden teşekkürler
Baktiracağim İnşaallah evet tükenmiş hissediyorum yalnız hissediyorum evet eşim ve oğlum var ama bir arkadaşımla bir yakınımla biraz vakit geçirmek istiyorum buna ihtiyacım var galibaBurcu filan boşverin.
Depresyon olabilir, tükenmiş hissediyorsunuzdur zihnen, belki de bedeninizin bir ihtiyacı vardır.
Kan değerlerinize baktırdınız mı?
Baktiracağim İnşaallah evet tükenmiş hissediyorum yalnız hissediyorum evet eşim ve oğlum var ama bir arkadaşımla bir yakınımla biraz vakit geçirmek istiyorum buna ihtiyacım var galiba
Bende de aynı şey oluyor küçücük bir iş gözümde büyüyor da büyüyor baktiracağim en kısa zamanda teşekkür ederimHepsinin yeri ayrı. Biri diğerini tutmuyor ki tutmaması da lazım zaten.
Demir ve d vitamini eksikliğim vardı benim. Herhangi bir iş yapmak gerektiğinde ağlayacak hale geliyordum. Huzursuzluk da yapıyor bilginiz olsun. Kanda bir şey çıkmazsa psikolojik tarafına bakılır.
B12 ve demir değerlerine baktirdin mi?Hepinize güzel ve hayırlı bir gün diliyorum öncelikle ,sorunum şu ki hep yorgun hissediyorum kendimi hep ama .
Şimdiden teşekkürler
Henüz baktırmadım en kısa zamanda baktıracağımB12 ve demir değerlerine baktirdin mi?
Baktir yazdiklarinin hepsi bende var B12 ve demir çok çok düşük çıktı B12 için haftalık iğne demir için de hap kullanıyorum. Gece uykuya dalma sürem bile kısaldı dinlenmiş uyanıyorum. Saglikocaginda sabah saat 10 a kadar kan tahlili verebilirsin.Henüz baktırmadım en kısa zamanda baktıracağım
Canim sen bizim topiktesin .güzel isler yapiyorsun.suan topigimiz biraz durgunlasti ama hareketlenecek ben inaniyorum.dahada motive olursunHenüz baktırmadım en kısa zamanda baktıracağım
Henüz baktırmadım en kısa zamanda baktırcağımB12 ve demir değerlerine baktirdin mi?
İnşaAllah canımCanim sen bizim topiktesin .güzel isler yapiyorsun.suan topigimiz biraz durgunlasti ama hareketlenecek ben inaniyorum.dahada motive olursun
Tamam canım teşekkür ederimBaktir yazdiklarinin hepsi bende var B12 ve demir çok çok düşük çıktı B12 için haftalık iğne demir için de hap kullanıyorum. Gece uykuya dalma sürem bile kısaldı dinlenmiş uyanıyorum. Saglikocaginda sabah saat 10 a kadar kan tahlili verebilirsin.
Bende de aynı şey oluyor küçücük bir iş gözümde büyüyor da büyüyor baktiracağim en kısa zamanda teşekkür ederim
Teşekkür ederimŞifa bulun inşallah. Kalıcı değil üzülmeyin.
Depresyon da olabilir ama yorgunluk halsizlik hali için bi kan değerlerinize de baktırabilirsiniz benceHepinize güzel ve hayırlı bir gün diliyorum öncelikle ,sorunum şu ki hep yorgun hissediyorum kendimi hep ama .
Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?