• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli yemek yemek isteği..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.667
498
2 ayda hergün 5 km yürüyüş ,cardio, sıkı diyet 6 kilo anca verebildim 88 den 81.5 oldum. Oruçlar başladı aç karna 81.8 çıktı daha şmdiden .
Ne yapacağım zaten 69 olan hedefe daha 79 a bile ulaşamadan kaldım. .şmdi de iftardan gece 1 e kadar sürekli yemek çikolata tatlı çay durmadan yiyesim geliyo üstüne sahur .. Hiç hareket yok öğlen bir iki de kalkıyorum bu gidişle 88 olacağım tekrar ki 81.5 olmak için bile çok emek verdm ama sanki o emeği ben vermemişim gibi kendimi durduramıyorum..
Acil bi çare gerek ne yapmalıyım ?

Yemeyin...

Hedef belirlemişsiniz madem...
Hedef doğrultusunda ilerleyin...
Azimli olun...

Abartmadan fındık,ceviz,badem,kayısı vs.tüketin birşeyler yeme hissi geldiğinde...

Bende aksine iftarda bile yiyemiyorum. İftarda ekmeksiz yemek yiyin yarım saat sonra tarcinli karanfilli yeşil çay var yeşil çay içemeyen ben onu bayılarak içiyorum ondan alıp için. Sonrasında bişey yiyesiniz gelmiyor.

Iftarda yada sahurda kinoa yeseniz.tatlandirici içeceklerle kandirsaniz iştahı.ayrica proteini arttirsaniz.ben sporla diyeti yapamadim bir arada psikolojim bozuldu.beynimizi yemeğe alistiran annelerimize sevimsek mi uzulsek mi

ramazandan kaynaklı cok buyuk korkum vardı benımde,artık kendı kendımı nasıl korkuttuysam normal zamandan daha dıkkatlı basladım ramazan ayına..
tavsıyem ıftarda corbanın ardından tabagına aldıgın yemek az olsun ama hunharca slaata ye ve tabi suyunu ihmal etme ortalama 1,5 lt içsen bile yeter.canın bişeyler istedikçe de yeşil erik kuru kayıs vs. ye..
ben artık iftarla sahur arasında bişey yemiyorum,hatta sahur bile yiyemıyorum:)

ben sahur olarak değil ama normal hayatımın gidişatında gece 3'e kadar yemek yerim. en erken o saatte uyurum ve o zamana kadar da elime ne geçerse yerim. normal öğünlerde de hep iki porsiyon yerim.

ama ben deli dana gibi hareketliyim. normal tempoda yürüdüğümü bilen yok her yere koşar adım giderim. merdiven çıkmaktan gocunmam evim 22.katta ama asansör bozuk olmasa bile eve gelirken çok yediysem yürüyerek çıkarım. canım sıkılırsa evde leslie yaparım. spor salonuna üyeliğim var ama pek gitmiyorum bana sıkıcı geliyor onun yerine hayatımın her yerinde hareketli olmayı seviyorum.

bence verilemeyecek kilo yok. totoyu azıcık kaldırmak yeterli,hareket olunca ne kadar yerseniz yiyin verirsiniz :)

Back
X