sürekli yemek düşünüyorum..

amsterdam12

Moryel
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
3.731
3.979
158
kızlar merhaba..

2 yıl öncesine kadar 27 kg verdim..şu an 7 kg sunu geri aldım..sorunum sürekli yemek düşünmek..
daha önce yaptım ama su an yapamıyorum..tüm çabalarımın boşa çıkmasından korkuyorum..kilo alıyorum ve kendimi durduramıyorum..
motivasyonum yerlerde..sürekli kilo vermeyi düşünüyorum..ya da yemek yemek..resmen psikolojim çöktü..

sosyal ortamlara katılmak istemiyorum..diyette olduğumu düşündüğümdem..1 hafta diyet yapıp kilo verdiysem ve sonrasında bir yere davetliysem ufacık bişey yesem diyeti bozduğumu düşünüp günlerce yemek yiyorum..
kafayı yemeye az kaldı..sanki hayatımın tek amacı yemek yemekmiş gibi

bu arada kilom 78..

Son düzenleme:
Merhabalar .. Diyetisyene gidip de kendinize günlük kalori hesabı yapsanız ve başka bir yere gidince de ona göre hareket edersiniz. Böylelikle günlerce aç kalmama durumu olmaz olur.

Sizin önce psikoloğa sonra diyetisyene gitmeniz gerekiyor sanırım .

Canımmm gerçekten bu zorlu süreci atlatacağın da günler gelecek eminim. Nasıl önce yaptıysan yine yaparsın. Konu hayırlı olsun umarım yardımcı olacak arkadaşlar da çıkarda sana bu süreçte moral olur...

Sanirim yemek yeme durumu sende bi cesit bagimlilik gibi olmus. Belki biraz kendini aktif tutarsan aklina yemek yemek gelmez.Bi de soyle bi durum olabilir bi uzuntun sikintin varsa bu duygusal boslugu yemekle kapatmaya calisiyorsundur.Benim mesela bi seye canim sikilinca istahim kesilir.Sende de tam tersi olabilir.

Canim senin sorunun yem3k veya kilo degil.kesinlikle altinda psikolojik bi rahatsizlik vardir.yoksa bu durumu bu kadar abartmazdin.bence bi psikiyayriste git.ben ano4eksia nevrosa olmustum.yemek yiyemiyordum.kilo takintisi yapmistim.cok sacma dusuncelerle ugrastim duurdum.megerse bipolarmisim.ve bu saglikli dusinmemi engelliyormus.
Bence sende de bi psikiyatrik destek gerektiren bi durum olabilir.kendine iskence etme.
yardim al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…