Simdi soyle bir durum var. Ben de oyleydim pizza arkasindan hamburger menu soyler ustune waffle yerdjm...berbat.. Bende boyle bir surecten gectim ve kisitlamalardan biktim. O yuzden hicbir sey dusunmeden butun kisitlamalari diyetleri biraktim ve canim ne istiyorsa yedim. Hicbir seyin kalorisine bakmadan ne istiyorsam..... tabi biraz kilo da alabiliyorsunuz bu surecte ama sonra artik eskisi gibi istememeye basladi o yediklerimi canim. Cunku yememem gerek diye dusundukce daha cok yiyordum. Zamanla Porsiyonlarim kuculmeye basladi. Ama her seyden yedim.( Hamburger de yedim.) Bir sekilde dengeyi de sagladim. Ögunlerime sebzeler ekledim, proteinimi de elimden geldigince eksik etmedim...ama miktarina bakmayacaksin. Ihtiyacin kadar, doyunca birakacaksin. kahvemin yaninda istiyorsam cikolatami mutlaka yedim. Eger yememem lazim deseydim mutlaka hepsi biterdi...serbest biraktigim icin 3-4 kare cikolata yetmeye basladi.Buna sezgisel beslenmede yiyeceklerle barışmak diyorlar. Sezgisel beslenme sizin gibi benim gibi yeme bozuklugu olan kişiler için ideal bir sistem.youtubedan arastirin. Tam size gore