sürekli yanına arkadaş isteyen oğlum

sedhak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
505
248
103
40
4 yaşında bir oğlum var. Ben çalışıyorum, oğluma kayınvalidem bakıyor.Bu yıl covid den dolayı kreşe göndermedim. Oğlum her akşam ve her haftasonu sürekli canım sıkılıyor, yanıma arkadaş istiyorum diyor. Bizimle vakit geçirmekten sıkıldı, yaşıtıyla oynamak istiyor haklı olarak. Ama süreklide yanına oynayabileceği birini bulamıyoruz tabi. Bu durum eşimi de beni de üzmeye başladı. Koca bir kış böyle nasıl geçecek, hergün nasıl oyalayacağız bilemiyorum.Evde zaman geçirebileceği bir sürü etkinliği var, yada gezme fırsatlarıda sunuyoruz ama yok illa arkadaş diyor başka bişey demiyor

Sosyalleşme basamağında olduğu için gayet normal. Ne kadar koruyoruz desekte hepimiz risk altındayız aslında. Çalıştığımız için vs. Aslında sınıf mevcudu az olan okulları araştırabilirsiniz eğer çevrede sitede vb yerleşim alanınızda oyun arkadaşı yok ise. Çünkü çocuklarımız malesef pandemi döneminde içeriye çok kapandı ve artık yeterli aktivitelere projelere vs hepsine doydu nitekim isteklerini en uyarlı bir şekilde yapmanızda fayda olacağını düşünüyorum.

Ben de aynı yukarıdaki arkadaşımın yazdığını yazacaktım.

Oğlum 4 yaş 4 aylık
Kızım tam 2 buçuk yaşında

Ağustos başından beri beraber kreşe gidiyorlar. Sınıf mevcutları 10'ar kişi maksimum, 2 öğretmen var başlarında.
Hava durumları el verdiğince yemekler de dahil olmak üzere açık hava aktiviteleri yaptılar. Yeni yeni sınıflara giriyorlar.

Devlet anaokullarının durumunu bilmiyorum ama bütçeniz müsaitse fiziki koşulları içinize sinen bir kreş arayışına girebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…