Sürekli tuvalet ihtiyacı duyuyorum..Bu durumu yaşayanınız var mı?

aysunsedat

Herşeyin Hayırlısı Olsun.
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
1.386
3
66
Bursa
arkadaşlar bi kaç gündür küçük tuvaletim gelmiş çok sıkışmış gibi oluyorum tuvalete gidiyorum yapıyorum tekrar aynı şey şıkışmış gibi yerimde duramıyorum bu ne olabilir yada böyle bişi başına gelen var mı bi akıl verin sürekli de olmuyo bigün olursa ertesi gün olmuyo ne yapcam ben yaaa

sistit yani idrar yolu iltihabı olmuş olabilirsin.mutlaka bir üroloji yani böbrek ve idrar yolları uzmanına gitmelisin canım.Acil şifalar...

Geçmiş olsun.
Ne yazık ki sistit oldunuz. Çok ağır bir hastalık olmasada çok rahatsız vericidir.
İdrar kanalı tahriş olmasından dolayı sürekli idrara sık çıkma isteği ve idrarı yaparken ağrı hissedersiniz.
Başlangıç olarak Ornitop kullanabilirsiniz ama mutlaka doktora başvurunuz.
Bakteriel bir hastalık olduğundan dolayı antibiyotik tedavisi gerektirir.
İdrar kültürü sonucuna göre doktorunuz uygun antibiyotiği yazacaktı.

Evde neler yapabilirsiniz...
Bol bol sıvı tüketin.
Sıcak papatya çayı hazırlayın ve içinde oturun.
Geçmiş olsun.

peki bu kalıtısal bi hastalık mı yani sürekli olacak mı böyle

Yaaaa
Niye oyalayım ben seni, canım.
ben şöyle yapıyorum ve ikinci günümde hiç birşeyim kalmıyor.
Eczaneye gidip tek kulanımlık MONUROL şaşe alıyorum kullanıyorum. ( zararsızdır, hamileler bile kullanıyor)
Çok ağrım olunca sıcak su torbası bacaklarımı arasında yerleştiriyorum, rahat ediyorum.
İkinci gün hiç birşeyim yokur.

yanlışlık oldu galiba

şu an aynı şeyi yaşıyorum,purinol kullanıyorum. eğer geçirmezse antibiyotik kullanıcam ama umarım geçer..bol su ve yoğurt tüketmek gerekiyormuş...
geçmiş olsun ikimize de

Nefret ediyorum sistitten. mart falandı galiba. tam bir hafta yakamı bırakmadı. Bir akşam mesaideydim, özel kalemde olduğum için masamdan da ayrılamıyorum.Ne oturabiliyorum, ne ayakta durabiliyorum. Sinirden saatlerce ağlamıştım.

Purinol kurtardı beni ama o da bir haftada

bu dertten çekiyor herkes ya. ben sık sık yaşıyorum hem de uzun sürüyor

Son düzenleme:
bende aynı dertten müzdaribim.. ne sancılar çektim bilirim.. geçmiş olsun... hemen doktora görün 1 haftada geçer en çokk ...

gecmis olsun. ayni seyleri bende yasamistim. ayagini ve belini sicaktut.bol sivi tuket gecer.

bu dertten çekiyor herkes ya. ben sık sık yaşıyorum hem de uzun sürüyor

ay kızlar aynı dertten bende çekiyorum her ay yaşıyorum bu sancıları 3-4 gün.. en son doktor teşhis koydu bana günde 9 tane hap verdi miğdemin ağrısından dayanamadım 3.günü bıraktım cipro diye bir antibiyotikte vardı lanet ettim resmen yaa

bende geçen hafta aynı durumu yasadım maalesef doktora gittim idrar yolları antiseptigi ve 1grlık antibiyotik verdi kutular bitti bırakınca hafif hafif yeniden hissetmeye başladım yeni kutu aldı içiyorum rahat ediyorum böyle...

bende de aynı dert var..ara ara oluyor...antibiyotik ishal yapıyor çok fena kullanamıyorum..napacam bilemiyorum bende ya...üroloji doktoru idrar yollarında bir şey yok dedi..kadın doğumcuya gittim antibiyotik fena yaptı beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…