- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.400
-
- Konu Sahibi rakirockks
sorunu kendimde aramaya çalışıyorum ama yok ya bulamıyorum ne çok sıkıyorum ne serbest bırakıyorum ölüp bitiyorum diyolar birden bitiriyolar. evet çok çabuk bağlanıyorum zaten yılda bir kere nadir olur kabul ederim birini
kaybetmekten tekrar aynı şeyi yaşamaktan korktuğumu çok kez dile getirdim zaten. malesef kendi kaybeder diye düşünemiyorum aptallığıma doymayayım. giderken bile bütün günah benim diyip gittiO zaman bir önceki mesajımı tekrar etmiş olayım.
Bir şeyden çok korkup başınıza geleceğine inanırsanız...
Onu muhakkak yaşarsınız çünkü korku çok güçlü bir enerjidir.
Bu endişenizi hayatınızdaki insanlara da yansıttığınızı düşünüyorum, istemeseniz de yansır zaten.
İnsanın "bensiz kalırsa kendi kaybeder" kafasında olması, buna gerçekten inanması lazım.
O zaman en kötüsü olsa, evlilikte de başınıza aynı şey gelse bile altından kalkabilirsiniz.
Çünkü siz sadık, iyi niyetli, sevgi dolu bir kadın olduktan sonra ya sizden ayrılamaz...
Ya da ayrılsa bile köpek gibi pişman olur.
O nedenle her türlü o kaybeder siz neden kafaya takasınız ki?
Aklına bi an bile getirmemeye bak gerçekten iğrençler sen kendini şanslı say diğer ilişkilerinde bitecek bu olacak diye başlama herşey güzel olacak de kendineaslında ona üzülmüyorum aksine tiksiniyorum ama kızı bana tercih etmesi gururuma dokunuyo unutamıyorum. yan yana görüyorum onları ben tek başıma takılırken onlar gözümün içine baka baka yiyişiyorlar şuan böyle kolay anlattığıma bakma vallahi yakında kafayı yiyeceğim
çok sağol böyle düşünücem teşekkür ederimAklına bi an bile getirmemeye bak gerçekten iğrençler sen kendini şanslı say diğer ilişkilerinde bitecek bu olacak diye başlama herşey güzel olacak de kendine
Kac canim kacan kovolanir benden demesiEvet kızlar konu apaçık ortada. Bi çok ilişkimde aynı nedenden terkedildim. Benimle çıkarken başkasından hoşlanıp birden bitiriyolar ilişkiyi sonradan öğreniyorum ki başkasıyla çıkıyolarmış o yüzden bitirmiş. Ya ama nasıl dokunuyo anlatamam. Daha geçen ay gül gibi geçiniyoduk birden tek mesajla bitirdi o kadar aradım mesaj attım çıt yok. Öğreniyorum ki bi zamanlar bana kardeşim dediği kızla çıkıyomuş el ele görmüşler etmişler. Kızla bu da bizim kursta. Halk oyunlarında. Ve haftanın üç günü aynı ortamdayız. Canım yanıyo kızlar dayanamıyorum. Benimle çıkarken bana ölüp bitiyolar sonra başkasına kayıyolar ya hep olabilir mi böyle bişey. Yardım edin nolur unutamıyorum çok koyuyo..