Sürekli terkediliyorum :(

Belki seçmeyi bilmiyosundur

Capkın erkeklere denk geliyor olabilirsin
Ama hep böyle olacak diye simdiden üzme kendini
Kurtulduğuna sevin

kaybetmekten tekrar aynı şeyi yaşamaktan korktuğumu çok kez dile getirdim zaten. malesef kendi kaybeder diye düşünemiyorum aptallığıma doymayayım. giderken bile bütün günah benim diyip gitti

Aklına bi an bile getirmemeye bak gerçekten iğrençler sen kendini şanslı say diğer ilişkilerinde bitecek bu olacak diye başlama herşey güzel olacak de kendine

kaçıncı ayınızda oldu bu?
bir de her seferinde kaçıncı ayınızda oldu merak ettim de?

kaç yaşındasın cnm
yaşın küçük galiba karşındakiler de çok gençse daldan dala atlıyorlardır, o yaşlarda öyle oluyor

Kac canim kacan kovolanir benden demesi

Sen şimdi sürekli terkedildiğin için sorun sende diye düşünüp üzülüyorsun ama bu sadece onların senin için doğru kişiler olmadıklarını gösterir. Sende herhangi bir sorun olsa bile o insan seni olduğun gibi sevmedikten sonra bu ilişki sana mutluluk getirmez ki. Üzülmeyi bırak kendine güven ve doğru insanı bekle acele etme. Kendini insanlara harcatma bu şekilde üzülerek. O kişi geldiğinde sorunun daha önce hep karşı taraftan kaynaklandığını anlarsın

Sıkıcı birimisin fazlami olgunsun. Bazı erkekler kıpır kıpır neşeli sever . Hepsi terkediyorsa biraz suçu kendindemi arasan

Boşver sana ölüp bitip başkasına kaysınlar Hem vaktin çalınmamış hem de umut bağlamamış olursun kafana takmamaya çalış, ideallerinin peşinde koş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…