Sürekli terkediliyorum :(

rakirockks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
99
34
Evet kızlar konu apaçık ortada. Bi çok ilişkimde aynı nedenden terkedildim. Benimle çıkarken başkasından hoşlanıp birden bitiriyolar ilişkiyi sonradan öğreniyorum ki başkasıyla çıkıyolarmış o yüzden bitirmiş. Ya ama nasıl dokunuyo anlatamam. Daha geçen ay gül gibi geçiniyoduk birden tek mesajla bitirdi o kadar aradım mesaj attım çıt yok. Öğreniyorum ki bi zamanlar bana kardeşim dediği kızla çıkıyomuş el ele görmüşler etmişler. Kızla bu da bizim kursta. Halk oyunlarında. Ve haftanın üç günü aynı ortamdayız. Canım yanıyo kızlar dayanamıyorum. Benimle çıkarken bana ölüp bitiyolar sonra başkasına kayıyolar ya hep olabilir mi böyle bişey. Yardım edin nolur unutamıyorum çok koyuyo..

herkesi yedekte tutmaya çalışmak yeni erkek modası ( modaları batsın 9
sen de bu tür erkekleri buluyorsun sanırım

Her defasında aynı şey yaşanıyorsa nedeni için biraz daha detaylı bak ozaman ?

sorunu kendimde aramaya çalışıyorum ama yok ya bulamıyorum ne çok sıkıyorum ne serbest bırakıyorum ölüp bitiyorum diyolar birden bitiriyolar. evet çok çabuk bağlanıyorum zaten yılda bir kere nadir olur kabul ederim birini

kolay birşey değil aynı ortamda olmak.Çok sıkıyomusun ya da çokmu uzaksın ya da nerde karakteri çürük var onu buluyosun arkadaşım

Olur.

Siz sürekli aynı şeyi yaşayacağınıza inanırsanız kesinlikle olur hem de.

Bir şeyden şiddetle korkup da onu yaşamayan görmedim henüz.

O insanlar aynı şeyi evlendikten sonra da yapabilir, eşiniz konumundayken başka kadınlara gidebilirlerdi.

İlişkiyi bitirmek evliliği bitirmekten çok daha kolay.

Size bu kolaylık tanındığı için şükredin...

Ve bir sonraki ilişkinize böyle düşünerek daha rahat, özgüvenli başlayın.

Unutmayın, zincire de bağlansa gidecek olan her türlü gider.

Sonuna kadar yanınızda olacak biri varsa da eninde sonunda bulur sizi.

Sizin için doğru zaman henüz gelmemiş demek ki.

Benimle çıkarken başkasından hoşlanıp birden bitiriyolar ilişkiyi sonradan öğreniyorum ki başkasıyla çıkıyolarmış o yüzden bitirmiş.

ben de aldatıldım da 1-2kez olunca 3.nün ne zaman ne yapacagını anlıyor insan,
üstelik ben biraz gec ogrenen, deneyimlese de bile bile lades diyenlerdendim.

acaba farkediyorsunuz da bilmemezlikten mi geliyorsunuz?
birden bire sevgilinizin kardes (!) edinmesi bile tuhaf degil mi...?

samimi kız-erkek arkadas olmaz diyenlerden degilim fakat bugun hic bilmedigim bir kızı kardesim diye tanıtsa nerden çıktı bu şimdi diye huylanırım.

ya hep böyle devam eder de evlilikte de böyle şeyler gelirse başıma?

hayır diyorum ya çıkarken baya körkütük aşık gibi davranıyolar hiç bir pürüz yokken bitti ya
böyle insanlar için bi saniye durupda üzülme derim.Bazen kurtulduğu için şükretmeli insan.Hepde böyle olucak değil sonuçta

birden çıkmadı ki kız ortaya onlar önceden de arkadaştı. ben kıskanıyodum hatta kavga bile etmiştik bu yüzden nasıl kıskanırsın biz hep böyleyiz kardeş gibiyiz derdi

halanın bıyığı çıkarsa amcan olur.
dur yahu daha ortada koca yok, kocayı geçtim, sevgili adayı bile yok, evlenince de böyle olursa...
adam gibi, kıçı başı ayrı oynamayan adamla evlenirsen olmaz. hep aynı şey başına geliyorsa demek ki kusur sende. demek ki doğru insanlarla birlikte olmuyorsun. doğru seçimler yapamıyorsun, kendini insanlara doğru tanıtamıyorsun.
bir dur dinlen, kendini gözden geçir.

böyle insanlar için bi saniye durupda üzülme derim.Bazen kurtulduğu için şükretmeli insan.Hepde böyle olucak değil sonuçta
aslında ona üzülmüyorum aksine tiksiniyorum ama kızı bana tercih etmesi gururuma dokunuyo unutamıyorum. yan yana görüyorum onları ben tek başıma takılırken onlar gözümün içine baka baka yiyişiyorlar şuan böyle kolay anlattığıma bakma vallahi yakında kafayı yiyeceğim

birden çıkmadı ki kız ortaya onlar önceden de arkadaştı. ben kıskanıyodum hatta kavga bile etmiştik bu yüzden nasıl kıskanırsın biz hep böyleyiz kardeş gibiyiz derdi

diyelim ki o olay istisna... oncesinde de benzer durumlar yasamışsınız gibi anladım.
"kadınlar hisseder" e baglamak istemiyorum çünkü aynı hislere güvenip eşinin ensesinde bekleyen birçok kisi var...
fakat aldatıldıgınız zaman gercekten ortaya çıkıyor,
inanılmaz rahat biriyim, buna ragmen ben dahi huylanacagım seyler buluyorsam herkes bulur bence, anlatmak istedigim buydu.

O zaman bir önceki mesajımı tekrar etmiş olayım.

Bir şeyden çok korkup başınıza geleceğine inanırsanız...

Onu muhakkak yaşarsınız çünkü korku çok güçlü bir enerjidir.

Bu endişenizi hayatınızdaki insanlara da yansıttığınızı düşünüyorum, istemeseniz de yansır zaten.

İnsanın "bensiz kalırsa kendi kaybeder" kafasında olması, buna gerçekten inanması lazım.

O zaman en kötüsü olsa, evlilikte de başınıza aynı şey gelse bile altından kalkabilirsiniz.

Çünkü siz sadık, iyi niyetli, sevgi dolu bir kadın olduktan sonra ya sizden ayrılamaz...

Ya da ayrılsa bile köpek gibi pişman olur.

O nedenle her türlü o kaybeder siz neden kafaya takasınız ki?

adam gibi, kıçı başı ayrı oynamayan adamla evlenirsen olmaz. hep aynı şey başına geliyorsa demek ki kusur sende. demek ki doğru insanlarla birlikte olmuyorsun. doğru seçimler yapamıyorsun
hah sorun tam da bu galiba ya. seçtiğim hoşlandığım insanlar genelde ağır başlı sessiz insanlar. en çok korkmam gerekenlere kapılıyorum aptal gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…