Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akıntınız kokulu değilse ve vajinada kaşıntı yanma yapmıyorsa sorun yok akıntı normaldirarkadaşlar
genç kızlığımdan beri sürekli tekrarlayan vajinit sorunum var. hap fitil sonrası kesiliyor gibi oluyor sonra yeniden.
benim gibi olan çözümü olan var mı
maaalesef arada kasinti yanma yapiyorakıntınız kokulu değilse ve vajinada kaşıntı yanma yapmıyorsa sorun yok akıntı normaldir
Selam cnm kronık vajınıt tedavısı borık asıtle oluor ılacla gecmıor ve fıtılde ıse yaramıyor ben ıkı sene arastırdım gıtmedım doktor kullanamdım ılac kalmadı ve sonunda kurtuldum keske once yapsaydım eczane gıt borık asıt al ve terminus mantar ılacı ve sırınga borık asıtı hazırlasın vajınaya uygulamak ıcın su yoluyla yanı fıtıl yapamıyorlar tutmuor ben kurtuldum sende kurtularkadaşlar
genç kızlığımdan beri sürekli tekrarlayan vajinit sorunum var. hap fitil sonrası kesiliyor gibi oluyor sonra yeniden.
benim gibi olan çözümü olan var mı
Merhaba bu mesajiniz umut oldu sanki bana ilk kes karsilastim ilac kullandim gecmedi kultur verdim umudum tukenmek uzereydi kroniklesti ne yapacagimi dusunuyirdum dr demeden alabilir miyim eczaneden bunu? Sizin akinti ne renkti ve kokulumuydu?Selam cnm kronık vajınıt tedavısı borık asıtle oluor ılacla gecmıor ve fıtılde ıse yaramıyor ben ıkı sene arastırdım gıtmedım doktor kullanamdım ılac kalmadı ve sonunda kurtuldum keske once yapsaydım eczane gıt borık asıt al ve terminus mantar ılacı ve sırınga borık asıtı hazırlasın vajınaya uygulamak ıcın su yoluyla yanı fıtıl yapamıyorlar tutmuor ben kurtuldum sende kurtul
Evt cnm koku ve akımtı yapıyor hıcbır zararı yok borık asıt zaten oranım ph duzenlıyo zararsız tam tersı yararlo bana doktor yzzdı doktor bıle seu dedı bunu herkes bılmez bak doktorlar fıtıl ve antıbıyptık ıle mahvedıyorlar cok zararlı borık asıt arastır kronık vajınıt ıcın yazarr ınternette yanı gecmeyen sureklı tekrar eden seyler ben ıkı sene ugrastım tavsıyeme uydun da cok mutlu olacaksın ıns sana da cok ıyı gelevek bır sıse 600 mglık 28 tl 27 tl ver kurtulMerhaba bu mesajiniz umut oldu sanki bana ilk kes karsilastim ilac kullandim gecmedi kultur verdim umudum tukenmek uzereydi kroniklesti ne yapacagimi dusunuyirdum dr demeden alabilir miyim eczaneden bunu? Sizin akinti ne renkti ve kokulumuydu?
Vede ınan bana kronık vajınıt tekrarlayan vajınıt de doktor bır halt yapmıyor test yapar fıtıl ver yolla bu mu cozum asla ph bozan antıbıyotıkdır vajınayı mahveder doktorlar da bılıyor borık asıt kronık vajınıt tedavısı yaz bak nete hersey cıkıyor baska turlu cozumu yazmaz nette bıle cok sukur kurtuldum ben cok mutluyum hayatım duzeldıMerhaba bu mesajiniz umut oldu sanki bana ilk kes karsilastim ilac kullandim gecmedi kultur verdim umudum tukenmek uzereydi kroniklesti ne yapacagimi dusunuyirdum dr demeden alabilir miyim eczaneden bunu? Sizin akinti ne renkti ve kokulumuydu?
Merhaba bu yaziniz ilgimi cekti benimde akintim var hep var kendimi bildim bileli buda normal sanirim kadinlarda borik asite baktim google dan ayak mantarina iyi geliyormus bide egzemaya ayak mantarina esim icin egzemayada kendim icin almak isterim nasil kullanilir toz halindemi satilirSelam cnm kronık vajınıt tedavısı borık asıtle oluor ılacla gecmıor ve fıtılde ıse yaramıyor ben ıkı sene arastırdım gıtmedım doktor kullanamdım ılac kalmadı ve sonunda kurtuldum keske once yapsaydım eczane gıt borık asıt al ve terminus mantar ılacı ve sırınga borık asıtı hazırlasın vajınaya uygulamak ıcın su yoluyla yanı fıtıl yapamıyorlar tutmuor ben kurtuldum sende kurtul
Akıntı sebebı eger enfeksıyon ıse kullanım derım borık asıt kulak mantar ayak mantarı herturlu mantar ıcın kullanılır ayaga sürülüyor mantarda ama vajına da ıcıne uygulanıyor eczane 600 mg borık asıt hazırlar mısınız derın yaparlar 27-30 tl tutuyor ve de cocugunuz var ıse dıkkatlı yere koyun cunku allah korusun yutma da zehırlenme sebebı.ayak ıcınde nasıl kullanıldını gene sorun vajına ıcıne sırınga ıle enjekte edıyorsunuz cok rahat kullanım ve de her eczaneye sorun bırınde yoksa dıgerınde vardır borık asır erıterek hazırlıyorlar tozu su halınde verıyorlar sıze hemen hazırlarlar zatenMerhaba bu yaziniz ilgimi cekti benimde akintim var hep var kendimi bildim bileli buda normal sanirim kadinlarda borik asite baktim google dan ayak mantarina iyi geliyormus bide egzemaya ayak mantarina esim icin egzemayada kendim icin almak isterim nasil kullanilir toz halindemi satilir
cevabiniz icin tsk ederim not ettim bi denemekte fayda varAkıntı sebebı eger enfeksıyon ıse kullanım derım borık asıt kulak mantar ayak mantarı herturlu mantar ıcın kullanılır ayaga sürülüyor mantarda ama vajına da ıcıne uygulanıyor eczane 600 mg borık asıt hazırlar mısınız derın yaparlar 27-30 tl tutuyor ve de cocugunuz var ıse dıkkatlı yere koyun cunku allah korusun yutma da zehırlenme sebebı.ayak ıcınde nasıl kullanıldını gene sorun vajına ıcıne sırınga ıle enjekte edıyorsunuz cok rahat kullanım ve de her eczaneye sorun bırınde yoksa dıgerınde vardır borık asır erıterek hazırlıyorlar tozu su halınde verıyorlar sıze hemen hazırlarlar zaten
Doktor belli bir eczaneye mi yönlendirdi? Benimki de tahlil ve kültürlerde hiçbir şey çıkmamasına rağmen ilaçlarla şikayetlerim geçmeyince borik asit kapsülü önerdi fitil şeklinde kullanacaksın dedi. Belli bir eczanenin adını ve numarasını verdi. Oradan al başka yerde yok dedi. Başka eczanelere sordum fikir almak için, duymamışlardı bile. Ben de çok güvenemedim ve deneysel bir şey gibi geldiği için kullanmak istemedim. Tek seferde mi kullanmıştın bunu? Bir sıkıntı oldu mu? Üstünden ne kadar zaman geçti?Selam cnm kronık vajınıt tedavısı borık asıtle oluor ılacla gecmıor ve fıtılde ıse yaramıyor ben ıkı sene arastırdım gıtmedım doktor kullanamdım ılac kalmadı ve sonunda kurtuldum keske once yapsaydım eczane gıt borık asıt al ve terminus mantar ılacı ve sırınga borık asıtı hazırlasın vajınaya uygulamak ıcın su yoluyla yanı fıtıl yapamıyorlar tutmuor ben kurtuldum sende kurtul
Valla cnm eczaneler de cahılmıs sonradan gelme gıbıler eskı eczaneler oluyor ya hanı her ılacın bulundugu benım eczane dekı amca en az 55 ysında ve o adam borık asıt hazırlıor fıtıl yapıor fıtılı heryer yapamaz onun aparatı var ve bazen kalıp tutmaz doktor onerdı bana da cok arastırdım ve doktorlar neden önermiyor dıyor ısen kronık olarak bakmadıgı ıcın aynı ılacı yazıorlar borık asıt kanıtlanmıs bır mantar ılacıdır hazırlanması erıtılmesı gerekır ve ısıtılması her eczanr de bulamasan da bırınde mutlaka bulunur doktorun dedıgı yerden al o aldınız antıbıyptıkler florayı mahveder ve hıc bıtmeyen bır vajınıt cıkar borık asıt yaz nette detaylı anlatır eczanelerın bılmemesıne şaşmadım ama bızım burda herkes eskı eczanecı hepsı bılırDoktor belli bir eczaneye mi yönlendirdi? Benimki de tahlil ve kültürlerde hiçbir şey çıkmamasına rağmen ilaçlarla şikayetlerim geçmeyince borik asit kapsülü önerdi fitil şeklinde kullanacaksın dedi. Belli bir eczanenin adını ve numarasını verdi. Oradan al başka yerde yok dedi. Başka eczanelere sordum fikir almak için, duymamışlardı bile. Ben de çok güvenemedim ve deneysel bir şey gibi geldiği için kullanmak istemedim. Tek seferde mi kullanmıştın bunu? Bir sıkıntı oldu mu? Üstünden ne kadar zaman geçti?
Ben ıkı senedır hastaydım gecmıordu ne özellere ne doktorlara gıttım sureklı antıbıyotık fıtıl baska bsıey yok krem mrem gene yok olmadı derken bır doktor gene gıttım devlete adama anlattım bu kronık dedım gecmıor dedı borık asıt hazırlatacaksın cnm mantar tedavısı ılacıdır borık gerek ayak gerek kulak gerek vajına ondan baska cozum yokkı yanı gecmeyen bır vajınıt ıse ılaclar bı etkı etmıyor ıse yapacagın sey en mantıklısı bu ben kullandım 1 hafta olmadan hemen gectı hıc ne akıntı ne koku ne agrı ne yanma ne kasıntı ama sunu da eklemelıyım tek basına deıl bır mantar ılacıyla en dogrusu yanında termınus veya itraspor alacaksın ıtraspor recetelı ılac ben recetesız aldım ama termınus veriyorlar gunde bır mantar ıcın bole kurtuldum cok sukur cok dua edıorum o doktora ve eczanecı adama onlar koca karı ılacı satmıuor cnm onlar ılacların gecıremedıgı seylerı yanı mantarı borıkle tedavı edıyorlarDoktor belli bir eczaneye mi yönlendirdi? Benimki de tahlil ve kültürlerde hiçbir şey çıkmamasına rağmen ilaçlarla şikayetlerim geçmeyince borik asit kapsülü önerdi fitil şeklinde kullanacaksın dedi. Belli bir eczanenin adını ve numarasını verdi. Oradan al başka yerde yok dedi. Başka eczanelere sordum fikir almak için, duymamışlardı bile. Ben de çok güvenemedim ve deneysel bir şey gibi geldiği için kullanmak istemedim. Tek seferde mi kullanmıştın bunu? Bir sıkıntı oldu mu? Üstünden ne kadar zaman geçti?
Mutlaka deneyın ıns sızınde etkısı olur mantar ınatcı ısr tedavi ıkı hafta yapın mınımum sonra da eczaneye sorun ne kadat devam edebılırım duye ama eczanecı gercekten uzun yıllat bu ısı yapmıs olmalı ezbere gecenler hıcbısey bılmıorcevabiniz icin tsk ederim not ettim bi denemekte fayda var
Valla cnm eczaneler de cahılmıs sonradan gelme gıbıler eskı eczaneler oluyor ya hanı her ılacın bulundugu benım eczane dekı amca en az 55 ysında ve o adam borık asıt hazırlıor fıtıl yapıor fıtılı heryer yapamaz onun aparatı var ve bazen kalıp tutmaz doktor onerdı bana da cok arastırdım ve doktorlar neden önermiyor dıyor ısen kronık olarak bakmadıgı ıcın aynı ılacı yazıorlar borık asıt kanıtlanmıs bır mantar ılacıdır hazırlanması erıtılmesı gerekır ve ısıtılması her eczanr de bulamasan da bırınde mutlaka bulunur doktorun dedıgı yerden al o aldınız antıbıyptıkler florayı mahveder ve hıc bıtmeyen bır vajınıt cıkar borık asıt yaz nette detaylı anlatır eczanelerın bılmemesıne şaşmadım ama bızım burda herkes eskı eczanecı hepsı bılır
Çok teşekkürlerBen ıkı senedır hastaydım gecmıordu ne özellere ne doktorlara gıttım sureklı antıbıyotık fıtıl baska bsıey yok krem mrem gene yok olmadı derken bır doktor gene gıttım devlete adama anlattım bu kronık dedım gecmıor dedı borık asıt hazırlatacaksın cnm mantar tedavısı ılacıdır borık gerek ayak gerek kulak gerek vajına ondan baska cozum yokkı yanı gecmeyen bır vajınıt ıse ılaclar bı etkı etmıyor ıse yapacagın sey en mantıklısı bu ben kullandım 1 hafta olmadan hemen gectı hıc ne akıntı ne koku ne agrı ne yanma ne kasıntı ama sunu da eklemelıyım tek basına deıl bır mantar ılacıyla en dogrusu yanında termınus veya itraspor alacaksın ıtraspor recetelı ılac ben recetesız aldım ama termınus veriyorlar gunde bır mantar ıcın bole kurtuldum cok sukur cok dua edıorum o doktora ve eczanecı adama onlar koca karı ılacı satmıuor cnm onlar ılacların gecıremedıgı seylerı yanı mantarı borıkle tedavı edıyorlar
Rıca ederımÇok teşekkürler![]()
Rıca ederım gecmıs olsunÇok teşekkürler![]()