Bende böyleyim en ufak terlemede, serin bişey içtiğimde yada cereyanda kaldıgımda hemen genizlerim ağrımaya başlıyor maalesef kalıcı oldu ıkı yıl önce sizin gibiydim sonra kalıcı oldu bayramdan sonra cok hastalanmıştık zor geçti ama dediğiniz gibi kalıyor hep bende ısrarla daha da soğuk içiyorum bazen iyi geliyor bazen daha da beter oluyorKızlar gerçekten çok kötüyüm artık. Her hafta daha hastalığın biri bitmeden tekrar başlıyor. Bu sene ilk defa böyle oldu. Boğaz ağrısından ölüyorum. Sonra iyileşecek gibiyken daha burun akıntısı, sesim vs düzelmemişken tekrar yoğun boğaz ağrısıyla uyanıyorum.
Hasta olduğumda çok fazla antibiyotik falan kullanmiyorum genelde.
Ama artik ne yapacağımı şaşırdım. Şuan ateşim var ve boğaz agrisindan yerimde duramıyorum kulaklarıma vuruyor. Geçen haftada böyleydim ama tam iyileşmek üzereydim resmen bı döngüye girdi vücudum sanki. Pazartesi gideceğim doktora
Benim gibi olanlar var mi. Bana ne önerirsiniz hem sık hasta olmamak için hemde hafif atlatmak için.
Çok teşekkürler haklısınız. Demir eksikliğim vardı 3 aydır kullanıyordum takviye. onlarda yeni bitti , önerileriniz için teşekkür ederimBelki de artık Antibiyotiği kullanmanız gerekiyor. İyi bir tedaviye ihtiyacınız var.
Bunun yanında Damla şeklinde D vitamini ve iyi bir vitamin takviyesi alın. Beslenmesine dikkat edin. Bağışıklığınızı toparlarsanız mutlaka düzelirsiniz.
Çok teşekkür ederim, evet kızım 1. Sınıfa oğlum anasınıfına gidiyorçocuğunuz var mı? genelde onlar eve getiriyorlar hastalık kreşten, okuldan. ama bağışıklığınız düşük olabilir. doktora görünüp vitamin takviyesi alabilirsiniz. geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim önerileriniz içinBağışıklığıniz gerçekten düşük demek ki . Resvatrol kullanabilirsiniz bağışıklığı yükseltip vücut mantarlarina dahi etki ediyor . Onun haricinde bence protein ağırlıklı beslenmeniz direncinizi artırabilir
Antibiyotiklerini düzenli bir şekilde iyileşmiş hissetsen bile kutu bitene kadar kullanmadigin için mikrop güçlenmiş.Kızlar gerçekten çok kötüyüm artık. Her hafta daha hastalığın biri bitmeden tekrar başlıyor. Bu sene ilk defa böyle oldu. Boğaz ağrısından ölüyorum. Sonra iyileşecek gibiyken daha burun akıntısı, sesim vs düzelmemişken tekrar yoğun boğaz ağrısıyla uyanıyorum.
Hasta olduğumda çok fazla antibiyotik falan kullanmiyorum genelde.
Ama artik ne yapacağımı şaşırdım. Şuan ateşim var ve boğaz agrisindan yerimde duramıyorum kulaklarıma vuruyor. Geçen haftada böyleydim ama tam iyileşmek üzereydim resmen bı döngüye girdi vücudum sanki. Pazartesi gideceğim doktora
Benim gibi olanlar var mi. Bana ne önerirsiniz hem sık hasta olmamak için hemde hafif atlatmak için.
Çok teşekkür ederiim , sizede çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamandaAllahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.
Aynı durumdayız.
Hep öksürük hep burun tıkalı.
Bağışıklığım çok düşük,antibiyotik de kullanmam yasak,öyle hayata devam etmeye çalışıyorum.
Sanırım son 3-4 senedir ben de böyleyim aile bireyleri çabuk iyilesirken ben tam tersi oluyorum geçmiyor geçecek gibi oluyor hop başa sarıyor öksürügum 2 ay sürdüğünü biliyorum,grip oldugumda sinüzite çevirdi hadi gündüz bir şekilde idare ediliyorda akşam olunca ortaya çıkıyor yastığa başını koyar koymaz öksürük vs başlıyor uyku haram oluyor resmen.Çok teşekkür ederiim , sizede çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda