- 1 Kasım 2024
- 14
- 3
- 30
-
- Konu Sahibi missmature
Hayır korunmuyoruz.Normal mi bu şekilde hissetmem.Korunuyor musunuz? İlk zamanlar cinsel ilişkiye alışana kadar ben de hissederdim.
ben de böyle hissettim ama ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorumHayır korunmuyoruz.Normal mi bu şekilde hissetmem.
Çok teşekkür ederimben de böyle hissettim ama ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum
12 gün var bu defa daha erken başladı ağrılarımAdetine ne kadar var canim
Allah Allah düzenli mi peki canım kist vs varmı12 gün var bu defa daha erken başladı ağrılarım
Benimde koku hassasiyetim ağrılarm erken baslamıstı12 gün var bu defa daha erken başladı ağrılarım
Adetine ne kadar var ca
Çok şükür bi problem yoktu evlenmeden önce muayene oldum kist vs. yok dediAllah Allah düzenli mi peki canım kist vs varmı
Geçen ayda böyle oldu sanırım alışma süreciBenimde koku hassasiyetim ağrılarm erken baslamıstı
İnanın hiçbir bilgim yok daha yeni yeni bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum.Aslında bilerek korunmak istemiyoruz ikimizde hayırla selametle çocuk istiyoruzYumurtlama zamanında da ağrı olur. Korunmuyorsunuz, hamile olabilir misiniz? Hemen bebek mi istiyorsunuz?
Sürekli çorap ve terlik de giyiyorum aslındaHavalar soğudu büyük ihtimal ayaklarınızı üşütüyorsunuz.