Rüya Yorumları sürekli "onu" rüyamda görüyrorum

aime21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
3.323
0
merhaba,

danismak istedigim bir sey var...

5 Senedir mutlu bir birlikteligim var... Ilk askim kendisi.... Sözlüyüz

Fakat ondan önce orta okulda iken (yani yari cocuk iken) hoslandigim biri vardi... Yani asik masik degildim... Cok hoslaniyordum kendisinden sadece. okulda yan yana otururduk, mesajlasirdik, dertlesirdik falan filan. O neler hissetti bilmiyorum, ama herkes bizi konusurdu, kiskananda cok olurdu... Erkek kardeside ayni sinifda idi onunlada aram cok iyiydi... Okul bittiginden beri (2002) kendisini hic görmedim...
Simdi sürekli kendisini rüyamda görüyorum, hergün degil, ara ara ama cok sIk...
Garip olanda o ´nu kendisi olarak degil, sözlüm olarak görüyorum...
Yani sadece dis görünümü o, ici, hayatimda yeri, davranislari, durumu hepsi sözlüm.... Adi dahi sözlümün adi... Bilmem anlata bildim mi?:uhm:

Bunun bi aciklamasi varmi? :uhm:

Aşık değildim diyorsun ama demekki aşıkmışsın.Bilinç altına yerleşmiş olmalıki rüyanda görüyosun.Gizli bir kıyaslama içindesin ama kendinde farkında değilsin.Küçük yaşta yaşanan o heyacanlar sonradan yaşadıklarının hiçbirine benzemez.İlk aşk, ilk heyecan diye birşey var unutma.Yeni birlikteliğinde mutluluklar.:asigim::asigim::asigim:

öncelikler cevabin icin tsk ederim

yalniz benim "ilk askim" suan birlikte oldugum kisi...

rüyama girenden sadece hoslaniyordum bu gercekten böyle

seni kandirsam bile kendimi kandiramam sonucta degilmi ???

fazla takılma canım arada oluyo öle. bişi olacağından deil o, arasıra oluyo sadece. ben de yaşadım bir benzerini. kişi çok sevince eski sevgilerini de anımsıyor ister istemez, bence bundan kaynaklanıyor.

insan beyni aptaldır, nereye çekersen oraya gider inan bana. sen de doğru yere çek olur mu.

X