- 4 Mayıs 2007
- 3.323
- 0
merhaba,
danismak istedigim bir sey var...
5 Senedir mutlu bir birlikteligim var... Ilk askim kendisi.... Sözlüyüz
Fakat ondan önce orta okulda iken (yani yari cocuk iken) hoslandigim biri vardi... Yani asik masik degildim... Cok hoslaniyordum kendisinden sadece. okulda yan yana otururduk, mesajlasirdik, dertlesirdik falan filan. O neler hissetti bilmiyorum, ama herkes bizi konusurdu, kiskananda cok olurdu... Erkek kardeside ayni sinifda idi onunlada aram cok iyiydi... Okul bittiginden beri (2002) kendisini hic görmedim...
Simdi sürekli kendisini rüyamda görüyorum, hergün degil, ara ara ama cok sIk...
Garip olanda o ´nu kendisi olarak degil, sözlüm olarak görüyorum...
Yani sadece dis görünümü o, ici, hayatimda yeri, davranislari, durumu hepsi sözlüm.... Adi dahi sözlümün adi... Bilmem anlata bildim mi?:uhm:
Bunun bi aciklamasi varmi? :uhm:
danismak istedigim bir sey var...
5 Senedir mutlu bir birlikteligim var... Ilk askim kendisi.... Sözlüyüz
Fakat ondan önce orta okulda iken (yani yari cocuk iken) hoslandigim biri vardi... Yani asik masik degildim... Cok hoslaniyordum kendisinden sadece. okulda yan yana otururduk, mesajlasirdik, dertlesirdik falan filan. O neler hissetti bilmiyorum, ama herkes bizi konusurdu, kiskananda cok olurdu... Erkek kardeside ayni sinifda idi onunlada aram cok iyiydi... Okul bittiginden beri (2002) kendisini hic görmedim...
Simdi sürekli kendisini rüyamda görüyorum, hergün degil, ara ara ama cok sIk...
Garip olanda o ´nu kendisi olarak degil, sözlüm olarak görüyorum...
Yani sadece dis görünümü o, ici, hayatimda yeri, davranislari, durumu hepsi sözlüm.... Adi dahi sözlümün adi... Bilmem anlata bildim mi?:uhm:
Bunun bi aciklamasi varmi? :uhm: