Sürekli olan adet düzenliği

imminnie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
1.100
1.167
Kızlar merhaba,

Şubat ayında ertesi gün hapı içmiştim fakat mart ayında 3 gün gecikmede olsa regl oldum.
Fakat bu ay şuan tam olarak 14 gün gecikmiş bir reglim var. Ara ara batma ağrı belde ve kasıkta hissediyorum. Şubat ayından öncede (ertesi gün hapı içmeden öncede) her ay maksimum 3-4 gün regl gecikmesi yaşıyordum ne yazık ki. Bu ayda uzun süre gecikince reglimin gecikmesinin 9. gününde hastaneye gittim. Doktor rahimle ilgili bir şey söyleyerek ya regl olacaksınız ya da gebelik var dedi fakat kese vs. görmedi. Yumurtalıklarda herhangi bir problem kist vs olmadığını iletti hamilelik olabilir diye beta testi verdim negatif çıktı. Doktor bana adet düzenliyici ilaç yazdı fakat hamilelik şüphen varsa bir süre daha kullanma dedi bende 5 gündür kullanmıyorum ve hala regl olamadım.
Şüphe duyduğum herhangi bir ilişki olmadı eşimle aramda ama bu iş belli olmuyor sonuçta.

Hamile olsam kan testinde kesin olarak sonuç çıkmaz mıydı? Regl gecikmesi 9 gün olmuştu çünkü o gün gittiğimde kanda mutlaka çıkardı diyorum ama doktor hamilelik şüphen varsa sakın içme dediği için korktum, bana yardımcı olabilir misiniz?

kanda çıkması lazım çıkmadıysa siz yinede bekleyin bir iki gün daha sonrasında tekrardan test için kan verin.Adet düzensizliği çok yaşadım41 gün sonra olmuştum doktora bunu söylediğim de 45 güne kadar herşey normal 45 gün sonrasında hala olmadıysan mutlaka bir hekime görün demişti.

kanda çıkması lazım çıkmadıysa siz yinede bekleyin bir iki gün daha sonrasında tekrardan test için kan verin.Adet düzensizliği çok yaşadım41 gün sonra olmuştum doktora bunu söylediğim de 45 güne kadar herşey normal 45 gün sonrasında hala olmadıysan mutlaka bir hekime görün demişti.
çok teşekkür edreim cevabınız için gerçekten regl olmak ne kadar sağlıklı bir şeymiş şimdi çok daha iyi anladım

X