sürekli mutsuz ve sıkıntılıyım.

.ILGAZ.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
518
4
96
Diğer
Merhaba doktor hanım. Hayatımda mutlu olabileceğim aslında birçok şey varken ben nedense mutsuz ve sürekli karamsarım. 4 aylık dünyalar tatlısı bir oğlum var çok da iyi bir eşim var. Çoğu kişinin olmak isteyip de olamadığı memurluk mesleğinde 5. senem. Kısacası mutsuz olmak için bir sebebim yok ama içimdeki sıkıntı bir türlü geçmiyor senelerdir. Ben kendimi eğlendiremiyorum.

Süreğen bir mutsuzluk ve karamsarlıktan bahsediyorsak Ilgaz, mutlak bir psikiyatra başvurarak bu depresif durumumuzun doğru tespit ve gerekli tedavisi için yapmanız gerekenleri yapın. İhmal etmeyin.

Teşekkür ederim doktor hanım. Açıkçası daha önce hiç pskiyatra gitmediğim için neyin nasıl olacağı konusunda daha doğrusu kendimi doğru şekilde anlatamayacağımdan korktuğum için tedirginim bu yüzden gitmeye çekiniyorum.

Bu konuda sıkıntı yaşamayın. Gittiğinizde psikiyatr zaten sizi soruları ile yönlendirecektir. Çekinmenize gerek olmadığını gidince göreceksiniz zaten.
İhmal etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…