• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli kimyasal gebelik geçirenler

Kbrgnyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
242
103
33
28
Bir çok kez kimsayal gebelik yaşadım dr bunun düşük ve gebelik olarak adlandırılmadığını söyledi bu durumu yaşayanlar ne yaptınız ne gibi bir yol izlediniz acaba? Bazı sağlık sorunlarından dolayı kasım ayında dr gidip tedavi olarak ne yapılacağını söyleyecek şuan için bi ilaç kullanamıyorum ama tedavi sürecini merak ediyorum

Bir çok kez kimsayal gebelik yaşadım dr bunun düşük ve gebelik olarak adlandırılmadığını söyledi bu durumu yaşayanlar ne yaptınız ne gibi bir yol izlediniz acaba? Bazı sağlık sorunlarından dolayı kasım ayında dr gidip tedavi olarak ne yapılacağını söyleyecek şuan için bi ilaç kullanamıyorum ama tedavi sürecini merak ediyorum
Genetik testi öneririm rahim duvarina bakılmasını bide kalınlaşma incelme diyolar heralde

bence hamıle kalmaya calısmadan once genetık testlerını karyotıp analızlerını yaptır. yanı fılm cekılcekse cksınler tum kontrollerın olsun. ınsallah bı problem yoktur. sonuclar bıraz gec cıkıyor sanıırım ama kac ayda bılmıyorum. o ara dınlenırsın. sperm morfolojısı ne falan baksınlar. rabbım hayırlısıyla saglıklı bebısler versın ınsallah :)

bence hamıle kalmaya calısmadan once genetık testlerını karyotıp analızlerını yaptır. yanı fılm cekılcekse cksınler tum kontrollerın olsun. ınsallah bı problem yoktur. sonuclar bıraz gec cıkıyor sanıırım ama kac ayda bılmıyorum. o ara dınlenırsın. sperm morfolojısı ne falan baksınlar. rabbım hayırlısıyla saglıklı bebısler versın ınsallah :)
Film çekildi
Sperm testleri yapıldı
Tüm hormon testlerim yapıldı
Genel muayene yapıldı hiç bir problem çıkmadı çocuk olmasına engel olabilecek

Ben en az 4defa kimyasal gebelik yaşadım.doktorm bana sağlıklı bir gebelik olsaydı vücut atmaz dedi.tekrardan gebelik denemeye devam et dedi tabi bu benim vücuduma göre söyledi yaptığı muayeneye göre.muhakkak doktora görün arkadaşım

Ben en az 4defa kimyasal gebelik yaşadım.doktorm bana sağlıklı bir gebelik olsaydı vücut atmaz dedi.tekrardan gebelik denemeye devam et dedi tabi bu benim vücuduma göre söyledi yaptığı muayeneye göre.muhakkak doktora görün arkadaşım
Peki siz hamile kaldınız mı

Film çekildi
Sperm testleri yapıldı
Tüm hormon testlerim yapıldı
Genel muayene yapıldı hiç bir problem çıkmadı çocuk olmasına engel olabilecek
Tatlım sorun yoksa piskolojiktir takma çıkar aklından ummadığın anda kalırsın birde soğan suyu iç adeti düzenler enfeksiyonu önler kanamayı söker adetin 3 günü basla 1 hafta her ay iç birde incirle havuç kürü kulan adetin 5 günü de buna basla 2 adet havuç 10 adet ıncir parçalara böl 1 litreden fazla şu koy kaynat 20 dakika soğusun 5 yada 6 saat suyunu süz dolaba köy hergün aç karnına iç sabahları yumurtayı büyütür çatlatır erkekte ise sperm sayısını çoğaltır içerebilirsen aç karnına eşinde içsin sen 21 gün kulanacanher ay eşinde 10 gün içip 10 gün ara hep böyle 10 gün iç 10 gün ara bu arada soğanı yıka kabuğuyla hasla yüzde yüz kalıyosun doktorlar umudu kesmişti tüp bebek dediler bu tarifle 4 kez hamile kaldım ama rahim yetersiz ligi var düşük yapiyorum

ummadığın anda kalırsın birde soğan suyu iç adeti düzenler enfeksiyonu önler kanamayı söker adetin 3 günü basla 1 hafta her ay iç birde incirle havuç kürü kulan adetin 5 günü de buna basla 2 adet havuç 10 adet ıncir parçalara böl 1 litreden fazla şu koy kaynat 20 dakika soğusun 5 yada 6 saat suyunu süz dolaba köy hergün aç karnına iç sabahları yumurtayı büyütür çatlatır erkekte ise sperm sayısını çoğaltır içerebilirsen aç karnına eşinde içsin sen 21 gün kulanacanher ay eşinde 10 gün içip 10 gün ara hep böyle 10 gün iç 10 gün ara bu arada soğanı yıka kabuğuyla hasla yüzde yüz kalıyosun doktorlar umudu kesmişti tüp bebek dediler bu tarifle 4 kez hamile kaldım ama rahim yetersiz ligi var düşük yapiyorum
Bu tarifle kaç arkadaşım hamile kaldı doğum yapmak üzere kendime faydam olmadi 1 yıldır uygulamadım bu kürü yine düşük yaparım diye rahim toparlasın istedim yaşım 40 birkez daha denniycem adetini bekliyorum

Tatlım sorun yoksa piskolojiktir takma çıkar aklından ummadığın anda kalırsın birde soğan suyu iç adeti düzenler enfeksiyonu önler kanamayı söker adetin 3 günü basla 1 hafta her ay iç birde incirle havuç kürü kulan adetin 5 günü de buna basla 2 adet havuç 10 adet ıncir parçalara böl 1 litreden fazla şu koy kaynat 20 dakika soğusun 5 yada 6 saat suyunu süz dolaba köy hergün aç karnına iç sabahları yumurtayı büyütür çatlatır erkekte ise sperm sayısını çoğaltır içerebilirsen aç karnına eşinde içsin sen 21 gün kulanacanher ay eşinde 10 gün içip 10 gün ara hep böyle 10 gün iç 10 gün ara bu arada soğanı yıka kabuğuyla hasla yüzde yüz kalıyosun doktorlar umudu kesmişti tüp bebek dediler bu tarifle 4 kez hamile kaldım ama rahim yetersiz ligi var düşük yapiyorum
Soğan suyunuda denedim denemediğim pek birşey kalmadı nedeyse incir kürü bitkisel macunlar sütlü maydanoz buharı bile yaptım meryemana otunu suya koyupta içtim nasip vakti zamanı değil demekki

Back
X