- Konu Sahibi patlakmisir
-
lazere gidemeyen biri için sürekli temiz olmanın imkanı var mı? yani ağda yapsam bile bi şekilde kıllar çıkarken o pürüzsüzlük yok oluyor.aldıktan sonra alınmamış yeni çıkan kıllar uzamaya başlıyor.siz ne yapıyosunuz? mesela bacak,kaş ve diğer bölgeler için?
Bacaklarımda bidik bidik çıkanları Braun ile alıyorum..
Koltukaltımda hiç tüy yok zaten..
Özel bölge için de ayda bir kuaföre gidiyorum.. Braun'u cesaret edemiyorum oraya...
braun şe yarıyormu gerçekten?yarıyorsa ben de alıyım...özel bölgedede ben eldivenle alıyorum ama 10 gün sonra yeni yeni çıkmaya başlayanlar oluyor....yani sıfır kıl mümkün olmuyor
benim lazer epilasyonla ilgili çok şüphelerim var.hani deniliyorya bebek tüyüne dönüyormuş nerdeyse yok oluyormuş yok çok seans sürüyormuş.herşey tamamda bebek tüyüne dönünce ne olacak sonrası denilmiyor çünkü lazerler ince ve sarı tüyleri görmüyor tekrar ağda yada jilete başlayınca zaten eski haline döner en iyisi doğal yöntemler bulmak.o da şimdilik limon tuz gibime geliyor.
şans işte...herkes sizin kadar şanslı değil
tripoli canım ben limon tuz uyguladım ama yinede pek işe yaramadı
Uzuuunnnnnca bir süre lazere gittim
Dünya param gitti ama tüylerim gitmedi
Hala benimleler...
Ağdaya dayanamıyorum (Aşırı hassasım)
Braun epilasyon aletiyle bacak-koltuk altı temizliyorum
Özel bölge için de tüy dökücü bazen jilet uyguluyorum
Aşırı tüyüm yok ama benide rahatsız ediyor küçüksonradan çıkanlar
bu bünyeyle hormonla alakalı canım
yine burda okuduğum bir şey var başka yerlerdende araştırdım.emla krem ağdadan epilasyondan önce kullanılıyormuş.acıya çok iyi geliyormuş ama onuda denemedim denemiycemde bir doktor sitesinde bu tarz kremlerin çok dikkatli kullanılması gerektiği miktarının çok önemli olduğunu okumuştum.acıya acıya devam hatta az önce yazdığım gibi yakın zamanda tuz limona başlayıp acımı 100 hatta 1000 katlıycam :))))
Uzuuunnnnnca bir süre lazere gittim
Dünya param gitti ama tüylerim gitmedi
Hala benimleler...
Ağdaya dayanamıyorum (Aşırı hassasım)
Braun epilasyon aletiyle bacak-koltuk altı temizliyorum
Özel bölge için de tüy dökücü bazen jilet uyguluyorum
Aşırı tüyüm yok ama benide rahatsız ediyor küçüksonradan çıkanlar
bu bünyeyle hormonla alakalı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?