• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli kılsız, tüysüz görünmek mümkün değil mi?

patlakmisir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
112
0
46
İstanbul
lazere gidemeyen biri için sürekli temiz olmanın imkanı var mı? yani ağda yapsam bile bi şekilde kıllar çıkarken o pürüzsüzlük yok oluyor.aldıktan sonra alınmamış yeni çıkan kıllar uzamaya başlıyor.siz ne yapıyosunuz? mesela bacak,kaş ve diğer bölgeler için?

Bacaklarımda bidik bidik çıkanları Braun ile alıyorum..
Koltukaltımda hiç tüy yok zaten..
Özel bölge için de ayda bir kuaföre gidiyorum.. Braun'u cesaret edemiyorum oraya...

lazere gidemeyen biri için sürekli temiz olmanın imkanı var mı? yani ağda yapsam bile bi şekilde kıllar çıkarken o pürüzsüzlük yok oluyor.aldıktan sonra alınmamış yeni çıkan kıllar uzamaya başlıyor.siz ne yapıyosunuz? mesela bacak,kaş ve diğer bölgeler için?

kadınların kabusu :))) ben burda duyduğum bir şeyi uygulamayı düşünüyorum.sizde bir bakın limon tuz uygulanıyormuş epilasyondan sonra birde hayıt tohumun etkileri arasında kıl azalması var.aynı şekilde testere dişli aslan pençesi olması lazım onları sizde bir araştırın.doğal yöntemler bulmak lazım.ben kaşlarım çıkmadan önce hani küçük siyah nokta gibi görünüyorya kıl dibi o zaman sıkıyorum biraz şişiyor ama çok çabuk geçiyor şişkinliği hem kaşlarım daha geç çıkıyor hem daha pürüzsüz oluyor.

Bacaklarımda bidik bidik çıkanları Braun ile alıyorum..
Koltukaltımda hiç tüy yok zaten..
Özel bölge için de ayda bir kuaföre gidiyorum.. Braun'u cesaret edemiyorum oraya...

braun şe yarıyormu gerçekten?yarıyorsa ben de alıyım...özel bölgedede ben eldivenle alıyorum ama 10 gün sonra yeni yeni çıkmaya başlayanlar oluyor....yani sıfır kıl mümkün olmuyor

braun şe yarıyormu gerçekten?yarıyorsa ben de alıyım...özel bölgedede ben eldivenle alıyorum ama 10 gün sonra yeni yeni çıkmaya başlayanlar oluyor....yani sıfır kıl mümkün olmuyor

Bilmem..
Herkesin hormonları farklı..Braun benim kurtarıcım daima..
Ben genel olarak tüysüzüm zaten..
0 tüy zaten lazerde bile imkansız demişlerdi ben vazgeçmiştim..

benim lazer epilasyonla ilgili çok şüphelerim var.hani deniliyorya bebek tüyüne dönüyormuş nerdeyse yok oluyormuş yok çok seans sürüyormuş.herşey tamamda bebek tüyüne dönünce ne olacak sonrası denilmiyor çünkü lazerler ince ve sarı tüyleri görmüyor tekrar ağda yada jilete başlayınca zaten eski haline döner en iyisi doğal yöntemler bulmak.o da şimdilik limon tuz gibime geliyor.

benim lazer epilasyonla ilgili çok şüphelerim var.hani deniliyorya bebek tüyüne dönüyormuş nerdeyse yok oluyormuş yok çok seans sürüyormuş.herşey tamamda bebek tüyüne dönünce ne olacak sonrası denilmiyor çünkü lazerler ince ve sarı tüyleri görmüyor tekrar ağda yada jilete başlayınca zaten eski haline döner en iyisi doğal yöntemler bulmak.o da şimdilik limon tuz gibime geliyor.

Evet bunu duydum ben de işte..:13:
O yüzden bana gelmez lazer..
İstemem..
Zaten bacaklarım bebek tüyü gibi,lazer görmücek yine Braun'a dönecem..
İyiyim ben böyle..
Şu limon-tuz olayını duydum da denemedim..:31:
Bir de ona el atıyım bari..

şans işte...herkes sizin kadar şanslı değil:29:

Öyle...:12:

tripoli canım ben limon tuz uyguladım ama yinede pek işe yaramadı

deneme tahtasına dönücez :)) belki oranla ilgili sorun vardır çünkü baya araştırdım ben herkes pek bir memnun :)) ama henüz kendim deniyemedim birde anneannem yöntemi var eskiler ağda yaptıktan sonra odun külü sürerlermiş daha pürüzsüz ve zamanla yok olurmuş kıllar.ama onuda daha denemedim.limon tuz uzun zaman kullanımalı sanırım.

Uzuuunnnnnca bir süre lazere gittim

Dünya param gitti ama tüylerim gitmedi:1:

Hala benimleler...

Ağdaya dayanamıyorum (Aşırı hassasım)

Braun epilasyon aletiyle bacak-koltuk altı temizliyorum

Özel bölge için de tüy dökücü bazen jilet uyguluyorum

Aşırı tüyüm yok ama benide rahatsız ediyor küçüksonradan çıkanlar

bu bünyeyle hormonla alakalı canım

Hala benimleler...

yine burda okuduğum bir şey var başka yerlerdende araştırdım.emla krem ağdadan epilasyondan önce kullanılıyormuş.acıya çok iyi geliyormuş ama onuda denemedim denemiycemde bir doktor sitesinde bu tarz kremlerin çok dikkatli kullanılması gerektiği miktarının çok önemli olduğunu okumuştum.acıya acıya devam hatta az önce yazdığım gibi yakın zamanda tuz limona başlayıp acımı 100 hatta 1000 katlıycam :))))

yine burda okuduğum bir şey var başka yerlerdende araştırdım.emla krem ağdadan epilasyondan önce kullanılıyormuş.acıya çok iyi geliyormuş ama onuda denemedim denemiycemde bir doktor sitesinde bu tarz kremlerin çok dikkatli kullanılması gerektiği miktarının çok önemli olduğunu okumuştum.acıya acıya devam hatta az önce yazdığım gibi yakın zamanda tuz limona başlayıp acımı 100 hatta 1000 katlıycam :))))

Emla kremi kullanan arkadaşlarım var

Bu krem nelere kadirmiş yahu ilk gecede bile kullanıyorlarmış

Başka bir sağlık sorunum için emla'ya benzer anestolpomad kullanmıştım (Doktor vermişti)

Ama nedense bu tür kremleri epilasyon için kullanmak aklıma gelmedi :))

bacaklar, özel bölgem ve koltuk altı için ağda kullanıyorum.
zaten ağda tüylerimi yarı yarı azalttı kısa sürede.
ama küçük küçük yeni çıkmaya başladığı zaman mecburen jilet kullanıyorumm.
zaten ağda yaptıktan sonra derinin altında kalan ve çıkamayan çok oluyor, mecburen bir jilet bir ağda.
ama devamlı tüysüz olmak malesef mümkün olmuyo yaa:37:

Hala benimleler...

evet bende gittim lazere memnun kalmadım..TÜY SORUNU İÇİN SİZE EPİLİXİR TÜY YOK EDİCİ ÖNEREBİLİRİM.. SİTESİNDEN ARAŞTIRIN ..

Emla kreme şaşırıyorum ben, sonuçta krem bölgeye sürünce kayganlık yapar kuru ve temiz olması gerekiyor, epilasyon nasıl yapılır ki? hele ağda hiç olmaz. Mesela anestol var evde yağlı bir yapısı var denesem olmaz yani...

aşırı kıla takıntılıyım
bu yüzden lazere gittim kurtuldum koltuk altı ve bikini bölgesine
1,5 senedir üşenmeden sürekli gittim ohhh teertemizim valla :12:
başkada bi yerimde yoktur zaten kıl falan bacaklarım dada az çıkar makineyle alırım kışında sie ağdayla kuaföre aldırıyorum:12:
ama kıldan nefret ediyorum allahım iyiki beni kıllı yaratmamışsın diyorum kafayı yerdim heralde
çok takıntılıyım kıl konusunda :3:

Back