Sise de geçmiş olsun teşekkür ederim. Myom tanısını nasıl koyuyor ki doktorlar parça alarak mı ? Ve internetten baktığım ve bildiğim kadarıyla belirtileri çok yok . Korktum ya inşallah kötü bişey yoktur...Cnım gecmıs olsun. Annemde de sürekli oluyordu ve gitti miyomlar var dedi doktor. Suan ıcın amelıyat yok ama sıksık kontrol gerekiyor.
Bende 1 yıldan fazla sürdü bu kanamalar korkma polip var mis en son gittiğim dr anladı. Şuan hiç kanamam kalmadı histeroskopi den sonra. Benimde sıkıntım adet öncesi gelen kahverengi akıntılar şimdide onunla uğraşıyorum.
Dün parça alındı zor bir işlem değilmiş çok şükür . Sonuçlar bir ay sonra çıkacak hayırlısıyla temiz çıkmasını bekliyoruzBenim annemdede oluyordu ama cok sükür sonradan birsey cikmadi insALLAH cikmaz ..
Size de geçmiş olsun . İnşallah temiz çıkar. O kahverengi akıntılar anormal değil bildiğim kadarylaBende 1 yıldan fazla sürdü bu kanamalar korkma polip var mis en son gittiğim dr anladı. Şuan hiç kanamam kalmadı histeroskopi den sonra. Benimde sıkıntım adet öncesi gelen kahverengi akıntılar şimdide onunla uğraşıyorum.
Hayır değil. Biz de menapoza girecek mi acaba o yüzden mi düzensizleşti demiştik ilk ay ama o değilmiş..Anneniz menepozda mi degil mi
Bursa da yasiyorum ben medicana da Volkan Aksakallı gerçekten çok memnun kaldım doktorumdan ilk muanede teşhisi koyduMERhaba eger mümkünse en sın gittiğiniz doktorun adını paylaşabilirr misiniz? BENimde bir aydır sürekli kanamalarım oluyor.
Dr yumurtlamadan sonra progestan hormonun dusuyordur ondan olabilir dedi test istedi ama daha yaptırmadım dediğin gibi inşallah önemli bisey degildirSize de geçmiş olsun . İnşallah temiz çıkar. O kahverengi akıntılar anormal değil bildiğim kadaryla
InsALLAH öyle olur skmayin caninizi agrisi oluyormu kanamadaDün parça alındı zor bir işlem değilmiş çok şükür . Sonuçlar bir ay sonra çıkacak hayırlısıyla temiz çıkmasını bekliyoruz
Ağrıdan hiç bahsetmediInsALLAH öyle olur skmayin caninizi agrisi oluyormu kanamada
Anladim insALLAH birseycikmazAğrıdan hiç bahsetmedi
neden oluyor bu akıntılar sende acaba. Ben kürtaj oldum 2 ay oalcak neredeyse bana bugün doktor miyom gibi birşey var dedi. şimdiye kadar hiç miyomala ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Adet kanamalarım normal ve ağrısız geçer benim.Bende 1 yıldan fazla sürdü bu kanamalar korkma polip var mis en son gittiğim dr anladı. Şuan hiç kanamam kalmadı histeroskopi den sonra. Benimde sıkıntım adet öncesi gelen kahverengi akıntılar şimdide onunla uğraşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?