Çocuk Hastalıkları Sürekli Kaka Yapma Sorunu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sevnur22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
195
19
118
İstanbul
Merhaba sevgili anneler,

7 aylık oğlum yaklaşık 3 aydan beri ek gıdalara geçti. Başlarda herhangi bir hazımsızlık, ishal vb. durumlar görülmemesine rağmen son 10 gündür her bezin kakalı olma gibi bir durum var. Bazen yoğun gaz çıkarımı sonrası sıvı olurken bazende kıvamlı kaka oluyor bezinde. Ama her bezde muhakkak var. Ateş vb. durum olmuyor ama bazen geceleri karın ağrısı gibi sancıyla ağlayarak uyanıyor.

Bu haftasonu doktorumuza sorduğumda diş çıkartmasına bağlı normal dedi. Ama her pimpirik anne gibi allah korusun ya farklı bişey varsa diye paniğe kapıldım. Konuyla ilgili deneyim paylaşabilecek annelerin yardımını rica ederim.

Sevgiler.

selam cnm bende senin konuna cvb veriyim :) .. o normal bi durum diş cıkarıyo sanırım damagına bak şişmiş veya beyazlık varmı .? cocukların kaka düzeni katı gıdaya gecince değişiyo sorun etme derim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

selam cnm bende senin konuna cvb veriyim :) .. o normal bi durum diş cıkarıyo sanırım damagına bak şişmiş veya beyazlık varmı .? cocukların kaka düzeni katı gıdaya gecince değişiyo sorun etme derim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Teşekkürler sevgili anne. Ben panik yapıyorum biliyorum ama engelleyemiyorum :52:
Doktorumuzda normal diş yüzünden eli kulağında patlayacak dedi ama napim beni de anlayın :14:

Back