- 14 Şubat 2022
- 24
- 8
- 6
- Konu Sahibi melina-umay
Merhaba, ben 4 yıllık evliyim 14 aylık bir kızım var. Eşimin ailesi farklı bir şehirde yaşıyor. Annesi bebeğimiz doğduktan sonra aşırı değişti. İşte kocama askim diye hitap etmeler, oraya gittiğimizde yatak odamıza zamansız yersiz destursuz girmeler, sürekli peşimizde takılmalar. Hasta ayakları yapıp muhteşem oyunculuklar sergilemeler falan. Daha sayamayacağım bir sürü mevzu.
Bende bu durum takıntıya dönüştü. Kadin sürekli bizimle yaşamaya meyilli gibi davranıyor 6 tane daha başka çocuğu olmasına rağmen. Ben meslek sahibiyim suan bebekten ötürü ara verdim. Yani bebek dışında kafamı oyalayacak biseyde yok. Kafamda sürekli ya gelirse ne yaparım eşimle aram bozulursa ne yaparım bunları düşünüp duruyorum. Dertleşmek amacıyla bu konuyu açıyorum.
Bende bu durum takıntıya dönüştü. Kadin sürekli bizimle yaşamaya meyilli gibi davranıyor 6 tane daha başka çocuğu olmasına rağmen. Ben meslek sahibiyim suan bebekten ötürü ara verdim. Yani bebek dışında kafamı oyalayacak biseyde yok. Kafamda sürekli ya gelirse ne yaparım eşimle aram bozulursa ne yaparım bunları düşünüp duruyorum. Dertleşmek amacıyla bu konuyu açıyorum.