• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ilaç kullanmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi bg_bk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bg_bk

üvercinka*
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
387
235
53
Yaklaşık bir yıl kadar önce baş dönmesi şikayetiyle doktora gittim. Sonuç olarak vertigo çıktı ve bir sürü ilaç kullandım aynı anda. Daha sonra ilaçlar bitti ben tekrar doktora gitmedim çünkü doktor tekrar görüşelim bitince demedi. Bir iki ay kadar sonra daha şiddetli şekilde geri döndü baş dönmelerim. Başka şehirde olduğum için farklı doktora görünmek zorunda kaldım o da bir aylık başka bir ilaç tedavisi verdi ve bir ay sonra gel dedi. Baş dönmelerim geçmişti fakat ilaç bitti diye gittiğimde tekrar muayene etti göz hareketlerime baktı ve başım dönmese de durumun hala devam ettiğini söyledi bir aylık daha ilaç verdi. Yani yaklaşık bir yıldır sürekli ilaç kullanıyorum sürekli bir sorumluluk.. Biliyorum ne kadar kötü durumda olup sürekli ilaç kullananlar var şımarıklık gibi gelmesin lütfen ama ben psikolojik olarak çok kötü hissediyorum.. Ömür boyu ilaçla mı yaşayacağım ben. Bir gün içmeyi unutsam hemen başım dönüyor şiddetli. Çok üzgünüm...

Buna neden üzülüyorsunuz ki çok şükür ilaçla geçen bir hastalığınız var. Hergün bir tanecik ilaç yutmakta ne var. Allah dermansız dert vermesin :(

Buna neden üzülüyorsunuz ki çok şükür ilaçla geçen bir hastalığınız var. Hergün bir tanecik ilaç yutmakta ne var. Allah dermansız dert vermesin :KK43:
Çok haklısınız ama her zaman böyle sağlıklı düşünemiyorum o ilaç saati geldiğinde içim kararıyor artık. Hiç bu kadar uzun süre ilaç kullanmamıştım sanırım o yüzden..

Back