• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli idrar yolu enfeksiyonu yardimmmmm

Bayan cok gulen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
98
43
88
Kizlar selam. Ben ne kadar ilaç kullansamda bi zaman geçtikten sonra tekrar oluyo kesin bi çözümü olan veya benimle ayni dertte olan.:110:

Ben!! :KK43:
İbrahim saraçoğlunun maydonoz limonlu bi kürü vardı onu yapmıştım ben acayip işe yaramıştı. Normalde 15 gün yapılıyordu ben 1 hafta bile yapamamıştım ona rağmen işe yaramıştı yani.
Ama tamamen bir çözüm değil malesef. Hamilelikte çok tehlikeli ve çok sıkıntıdayım şuan :olamaz:

Ben!! :KK43:
İbrahim saraçoğlunun maydonoz limonlu bi kürü vardı onu yapmıştım ben acayip işe yaramıştı. Normalde 15 gün yapılıyordu ben 1 hafta bile yapamamıştım ona rağmen işe yaramıştı yani.
Ama tamamen bir çözüm değil malesef. Hamilelikte çok tehlikeli ve çok sıkıntıdayım şuan :olamaz:
Rabbim hem sizi hem bebeginizi saglikla kavustursun. Ayyy o kadar doktora gittim ama nafile ilaçlar bitiriyo birkaç hafta geçiyor tekrar basliyo. O kadar dikkat etmeme rağmen yarindan itibaren bunu denicem.

Rabbim hem sizi hem bebeginizi saglikla kavustursun. Ayyy o kadar doktora gittim ama nafile ilaçlar bitiriyo birkaç hafta geçiyor tekrar basliyo. O kadar dikkat etmeme rağmen yarindan itibaren bunu denicem.
Amin.. Teşekkür ederim :)
Yalnız tarifine netten bi bak istersen. Ayrıca maydonoz tansiyon düşürüyor ;)

Kızlar ben de aynıyım, surekli tekrarlıyor, kullanmadığım antibiyotik kalmadı, seker hastaligi tetikliyor demişti bir doktorum araştırdım hakikaten öyle ve ben hipoglisemi hastası olduğumu bu vesile ile anladım, seker ilacını düzenli kullandığım dönem olmadı hiç, sonra hamile kaldım ve ilaç kullanamadim haliyle, tekrar başladı lokosit, suan da inanılmaz bulantı var, benim belirtim bulantı, seker ilacımı almaya devam edicem umarım geçer :(

Ay bende oyleydim devamli neler cekiyordum. Hamile kaldim gecti dogum yaptim bidaha olmadi cok şükür simdilik tekrari olmaz. Tabi çözümü hamile kalmak demiyorum:) bana oyle olmustu

kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu sık oluyorum.en son idrarımda klebsiella bakterisi üredi.internete yazınca öldürücü enfeksiyon olduğu yazıyor :( sizde böyle bakteri üremişmiydi?

kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu sık oluyorum.en son idrarımda klebsiella bakterisi üredi.internete yazınca öldürücü enfeksiyon olduğu yazıyor :KK43: sizde böyle bakteri üremişmiydi?

Kültür sonucu anladigim kadarıyla, benim kültürde ureme çıkmıyor ancak her bakteri tedavi edilmezse öldürücü olur, korkma, çok güçlü antibiyotik tedavileri var, geçecektir

Kizlar bende cok fena idrar yoku enfeksiyonu olmuşum. Doktor ilac verdi adet donemimdi. Adetimi kesti. Sizce bu durum bu ayki yumurtlamami engeller mi? Adetimin kesilmesi yani

Back