• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

surekli idaririm geliyor neden acaba ?

çok geçmiş olsun ....bazen enfeksiyon bazende üşütme neden olabiliyor...kızım 6 yaşındayken aynı şekilde rahatsızlanmıştı bütün tahlilleri yapıldı tuvaletini çok tutmaktan mesanede idrar kalıyormuş otur kalk eğitimi verilmişti...birde çocuk doktorumuz sıcak suya tuz dök ayaklarını içinde bekletsin demişti....bir tahlil yaptırın eğer enfeksiyon durumu yoksa sizde deneyebilirsiniz...

çok geçmiş olsun ....bazen enfeksiyon bazende üşütme neden olabiliyor...kızım 6 yaşındayken aynı şekilde rahatsızlanmıştı bütün tahlilleri yapıldı tuvaletini çok tutmaktan mesanede idrar kalıyormuş otur kalk eğitimi verilmişti...birde çocuk doktorumuz sıcak suya tuz dök ayaklarını içinde bekletsin demişti....bir tahlil yaptırın eğer enfeksiyon durumu yoksa sizde deneyebilirsiniz...

Tsk ama oyle boyle degil cok sik geliyor kendi kendine gecmez mi peki doktora gitmem heralde useniyorumm
.

Canm usutmussundur buuuk ihtimal ayafini sicak tut vede sucak su torbasi oluya aksamalari yatarken ayagina koy gecmis olsun

Tesekkur ederim cnm corap giyince geciyo sicaklayinca corabi cikariyorum aynisi okuyi tekrardan ayaklarim usuyo indan o zaman :)

Aynı durum bende de vardı. Ürologa gittim ve idrar testi var ondan yaptılar. Belki mesanen fazla çalışıyor olabilir. Basit bir ilaç veriyorlar rahatlatmak için. İçini rahatlatmak istiyorsan gidebilirsin bence :)

Aynı durum bende de vardı. Ürologa gittim ve idrar testi var ondan yaptılar. Belki mesanen fazla çalışıyor olabilir. Basit bir ilaç veriyorlar rahatlatmak için. İçini rahatlatmak istiyorsan gidebilirsin bence :)
Olede kucuk kizim var ve useniyoru. Nende bakalm gecmezse ilerlerse giderm

Back