SÜREKLİ HUZURSUZUM

Bicare58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
532
82
48
51
Herkese sağlıklı günler. Ben 50 yaşında bir kadınım. Bundan iki yıl öncesine kadar hiç bir saglik sorunum yoktu ve çok mutlu bir kadındım. Gecen sene ilk beyinde üç kılcal tıkalı cikti ilk şokum burda basladi. Sonra siddetli baş agrisi ve dönmesi basladi tekrar gittim bu seferde aurali migren ve göz tansiyonu cikti. Sanirim migren kilcallari tikamis doktor dedi. Kardiolojiye yolladi birsey cikmadi gecen sene tabi. Bu ay tekrar mra girdim kilcallar ayni duruyor tekrar kardilojiye gittim bu sefer de mitral on kapakta hafif çökme cikti. Surekli carpintim var sanki her an ölecekmisim gibi. Kizima iki köpek saldirdi cok mucadele ettim isirmalarina engel oldum ama o hali goz onumden gitmedi ondan beri carpintim cok. Hic birseyden keyif alamiyorum kalbim sanki karnimda atiyor. Tekrar gun aldim kardiolojiye bu carpinti beni mahvetti tabi ilk defa da kotu kikestrolum yuksek cikti o da ayru bir dert. Ne yapacagimi sasirdim tek derdim kizim kucuk ve babasiz buyutuyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah Doktorunuz zaten neler yapacağınızı söylemiştir diye düşünüyorum ben sadece huzurunuz için sabah yürüyüşü gibi şeyler söylyebilirim kızınızla uzun sağlıklı bir ömür için önce kendinize dikkat etmeniz lazım

Amin Allah razı olsun

Kaynana görümce dedikodu fesatlık şeytanlık olsaydı eğer konu, binlerce yorum gelirdi bilmişlik taşlamak için gelirlerdi. Konu sağlık sorunu ve travma olunca kimse yorum yazmamış

Çok geçmiş olsun, yapacagınız şeyleri doktorunuz zaten söylemiştir ama nacizane fikrim (ben de travma odaklı 8 ay tedavi gördüğüm için) iyi bir psikologla da görüşmeniz. Belki de kalp çarpıntınızın sebebi kızınızın o anının gözünüzün önünden gidememesidir… çünkü yasanılan travmaya baglı birçok şey olabiliyor vucudumuzda.

Iki gün önce kardiolojiye gittim cnm. Ekg cekildi ritim bozuklugu yok dedi. Ekokardiografi cekildi mitral kapakta hafif kaçak var korkma ondan kalpte sorun yok dedi. Bu travmayi belirttim panik atak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…