- 31 Mayıs 2024
- 15
- -2
- 28
- Konu Sahibi Elif Celik5454
Benim 5 yasinda kızım ve 1 yasinda oğlum var.Oglum doğduğundan beri sürekli oksuruyor ve küsüyordu 1 yasinda kusmasi bitti ama hala öksürük devam ediyor sürekli hastaneye gittik antibiyotik verdi ve bir daha hastalandi xocugum sonuç aynı kızım alerjik çocuk ama onda çözüm bulduk o çok sık hasta olmuyor ama oğlumda altta yatan reflu ya da alerjik astim olduğunu düşünmeye başladım konuyu eşime açtım esim odun kafalı acile gidelim antibiyotik geçiriyor diyo kac kere söyledim ama dinlemedi ilçe hastanesinin çocuk doktoruna randevu aldım Ama koca hastanede 3 pratisyen doktorun bulunduğu ve kalabalık olan araştırma hastanesine götürmek istiyorum cocugu(sadece öksürük ve geniz akıntısı var ateş yok)kavga ettik sürekli laf sokuyor senin yüzünden hasta den antibiyotik vermiyorsun diyo.Bosanmayi dusunuyorum artık ama oğlundan ayrı kalmayı istemiyorum(antidepresan kullandigim ve sinir krizi gecirdigim için komsular şahitler var ve oglumun vilayetinin benden kesin alir)ne yapacam bilmiyorum sürekli ölmek için dua ediyorum.