Sürekli hasta olan oğlumun bagisikligini nasıl guclendirebilirim?

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
643
İstanbul
Herkese mrb. Oğlum 12, yaşında alerjik bunyeli bir çocuk. İlkokul 3, tennsonra bağışıklığı artık guclenmisti ama pandemide iki sene eve kapandik sonrası gecensene ve busene sürekli grip oluyor öksürüyor. Peşpeşe devamlı. Futbol oynuyor lisansida var ama az usutsun hemen hastam nasıl ben bunu soğuğa alistiricam direncini artıran. İmuneks şurup kullandirtiyorum bitkisel bisiler veriyorum .birde hasta olunca soluğu dr.da alıyoruz ama bikere gitmedim mesela balgamlı oksuruyordu evde bisiler uçurdum ama öksürük çok artınca götürdüm cigerrine inmiş dedi ozamanda beri hep Dr götürürüm ama buseferde sürekli ilaç içiyor ilaçlarda bağışıklığını düşürüyor bence işin içinden çıkamadık fikir verebilecek olan varmi

Ben 3 yaşındaki kızıma Umca kullanıyorum.Ona şurup versiyonunu kendime damlasını epey etkili oluyor.Propolisli keçiboynuzu özüde iyi geliyor.Her gün ondan da veriyorum.
Bunlar bizde epey etkili.

Fonksiyonel tip doktoru bulun cok faydasini gorursunuz. Buradan onerilerle deneme yanilma yaparak asilacak bir sorun degil bu. Muhtemelen farketmeden maruz kaldigi bir alerjen yuzunden zayif dusuyor. Fonksiyonel tip doktorlari vucudu bir butun olarak degerlendiriyor. Sadece balgami kesmeye yonelik tedavi uygulamazlar balgam ureten mekanizmayi tedavi ederler mesela.

Kesinlikle alerjik durumu gözlemlenmeli. Aşırı alerjik bir insan olarak öyle testlerle falan da çözülmüyor tam olarak. Besleme şeklini belirli periyotlarla değiştirin. Örneğin bir dönem tamamen çikolata/kakao kesin, bir dönem kuruyemiş kesin, gluten, süt ürünleri gibi .. yaklaşık 2 haftalık periyotlarla değerlendirmelisiniz.
Bunların dışında gerçek, ilaçsız yetiştirilmiş sarımsak ve soğan çok iyi bağışıklık güçlendiricidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…