Sürekli hapşuruyorum.

fadimem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
33
0
Arkadaşlar benim şöylebir sağlık sorunun var aslında soğuk alğınlığı değil grip de olmuyorum daha değişik birşey mesala buzdolabını açınca birden hapşurmaya başlıyorum bu sadece buzdolabında olmuyor marketlerde soğu dolapların yanlarından geçerkende oluyor ve marketten çıkana kadar hapşırmaya başlıyorum daha sonra burnum akmaya başlıyor ve sıcak bir ortama geçtiğimde düzeliyorum yalnız bu bana yazında oluyor neden acaba. hastane fobim olduğu için gidemiyorum yardım ederseniz sevinirim.

belki oan usyosundur farkinda olmadan ondan olabilir....

bende cok hapsirirdim artik babam sayardi 10 11....20 basim agirirdi hapsirmaktan,,,,
benim burnumda et ve kemik vardi,,,,bende hep erteliyodum....ama bigun dedim yeter ...2005 snesinde ameliyatla aldirdim etimi ve kemigi...simdi rahatim cok sukur...burnum hic denecek kadar az akar ve tikanir.....sende fobini yen ve git bi doktora...sonradan niye daha once gitmedim diye hayiflanirsin:1hug:

arkadaşım senin durumunu gayet iyi anlıyorum
aynı sorun bende de vardı. ani sıcak-soğuk ısı değişimlerinden etkilenmek, tozlu ortamlardan hatta eline aldıgın paradan dahi hapşurmak
doktora gitmende fayda var
bana burun spreyi vermişti, yeşil kapaklı bir şeydi ve çok faydasını gördüm gerçi bu aralar kestim kullanmayı ama etkisini gördüm diyebilirim
geçmiş olsun canım a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı bana da oluyor, soğuk alerjim var, nezle gibi oluyorum bir anda düzeliyor, başka şeylere de alerjim var , bünye alerjik olunca böyle şeyler kaçınılmaz oluyor maalesef............

siz yine soğuktan hapşuruyosunz
bn siyah zeytin yedğimde hapşuruyorum
birde şu mentolli nanesi bol olan sakızlardan çiğnedeğimde artarda hapşuruyorum

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.Aslında hiç önemsemiyorum ama ilerde de başıma daha büyük iş açar diye de endişelenmedim de değil yani.Bakalım fobimi ve üşengeçliğimi bir yana bırakıp,cesaretimi de önüme katıp bir gitsem iyi olacak.

benim ailemde de ben hariç var bu sorun. alerjiniz olduğu kesin. hastane fobinizi yenip alerji testi yaptırın. ilerlerse tedavisi daha zor olur. test yaptırıp, onunla ilgili aşı kullanacaksınız, hafifleyip geçecek. geçmiş olsun.

sabah uyandıgımda genelde olur bana 3-4 kere arka arkaya hapşırıyorum biraz ısındıgım zamansa geçiyo ama birçok şeye alerjim oldugunu biliyorumda neden sabahları onu bilmiyorum işte:eek:

ya bende çok hapşuruyorum.benneyaptımkimesela güneşe çıkınca evdede öyle niyeki:sm_confused:

X